ΤΟΠΙΚΑ

Π. Κουτσάφτης: Την Κυριακή, ενωμένοι, κάνουμε το επόμενο βήμα για ένα καλύτερο αύριο

π-κουτσάφτης-την-κυριακή-ενωμένοι-κά-495043

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ζαγοράς -Μουρεσίου και εκ νέου υποψήφιος Παν. Κουτσάφτης για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής και την επαναληπτική αναμέτρηση την προσεχή Κυριακή, αναφέρει:

“Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τις δημότισσες και τους δημότες που τίμησαν με την ψήφο τους την “Ενωτική Συνεργασία”, καθώς και όλους τους πολίτες που μετείχαν στην εκλογική διαδικασία, ό,τι κι αν επέλεξαν.

Είναι μεγάλη τιμή η πρώτη θέση στους εκλογικούς πίνακες αλλά κυρίως στην καρδιά τους γιατί γνωρίζουμε ότι κάθε ψήφος ήταν αποτέλεσμα νηφάλιας κρίσης των ψηφοφόρων.

Κάναμε έναν έντιμο αγώνα με όλους τους συνεργάτες μου.

Κοιτάξαμε καθαρά στα μάτια τους πολίτες, μιλήσαμε ειλικρινά μαζί τους όχι μόνο για να μοιραστούμε το όραμά μας αλλά για να καταγράψουμε τις προτάσεις τους, να ακούσουμε την κριτική τους.

Με απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση και την επιλογή τους, τους ζητήσαμε να μας υποστηρίξουν σε αυτό τον δύσκολο αγώνα, για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε όσα δεσμευθήκαμε με ειλικρίνεια και να τα κάνουμε πράξη.

Αναγνώρισαν οι πολίτες τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε για να κρατήσουμε τον τόπο μας ζωντανό, να κάνουμε την φυσική καταστροφή αφετηρία νέων σχεδιασμών και να προχωρήσουμε όλοι μαζί, πιο δυνατοί, πεισμωμένοι ότι μπορούμε και πάλι να τα καταφέρουμε.

Ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου, αυτόν τον τόπου που υπηρετούμε όλοι με αφοσίωση, είναι έτοιμος για μια νέα δημιουργική περίοδο.

Το μεγάλο μέτωπο των ενεργών πολιτών, βρίσκεται εδώ δυνατό με αντίπαλο μόνο τα προβλήματα του τόπου μας.

Σε αυτή την πλατιά συμμαχία που θα πάει μπροστά το Πήλιο, δεν περισσεύει κανείς.

Στον δεύτερο γύρο, στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, με αντίληψη δημοκρατικής ευθύνης, πνεύμα ενότητας και συνεργασίας, απερίσπαστοι και αποφασισμένοι, συνεχίζουμε. Προχωράμε μαζί.

Την Κυριακή, ενωμένοι, κάνουμε το επόμενο βήμα για ένα καλύτερο αύριο για όλους, με έργο και αποτέλεσμα.

Την Κυριακή πάμε όλοι μαζί για την μεγάλη νίκη”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου