ΤΟΠΙΚΑ

Τα νήπια «Ηλιαχτίδας» επισκέφθηκαν τα «Ηλιοτρόπια»

τα-νήπια-ηλιαχτίδας-επισκέφθηκαν-τ-495491

Τα νήπια του Βρεφονηπιακού Σταθμού “Ηλιαχτίδα”, δομή της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ Βόλου, πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Παραγωγικό-Χειροτεχνικό Συνεταιρισμό Ατόμων με Αναπηρίες «Ηλιοτρόπια».

Με την άφιξη τους στο χώρο, η υπεύθυνη και τα μέλη του συνεταιρισμού τους ξενάγησαν στον πανέμορφο, επίγειο παράδεισο που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι, μέσα στη φύση. Τα νήπια είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν την ομορφιά και το μεγαλείο της φύσης, να δουν από κοντά τα ζωάκια που φιλοξενούνται εκεί, να γνωρίσουν στο βοτανόκηπο τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά και τις ευεργετικές τους ιδιότητες, ενώ στη συνέχεια σε συνεργασία με τα μέλη του συνεταιρισμού, φύτεψαν το δικό τους αρωματικό φυτό και κατασκεύασαν χάρτινα λουλούδια.

Τέλος, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρατήρησαν τον ήλιο μέσα από το παρατηρητήριο που έχει στηθεί στο χώρο του συνεταιρισμού.

Τόσο τα παιδιά όσο και το προσωπικό των δομών, ευχαριστούν θερμά, την υπεύθυνη και τα μέλη του συνεταιρισμού για τη μοναδική φιλοξενία τους, την υπέροχη μέρα που τους χάρισαν και την αξέχαστη εμπειρία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου