ΤΟΠΙΚΑ

Νέα διάκριση για το «Ελαιόλαδο Πηλίου»

νέα-διάκριση-για-το-ελαιόλαδο-πηλίου-495683

Το πρώτο βραβείο που λαμβάνει σε διεθνή διαγωνισμό η οικογενειακή επιχείρηση από τα Ανω Λεχώνια για το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο

Μια ακόμη σημαντική διάκριση απέσπασε το «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη, το οποίο στον διεθνή διαγωνισμό που διοργανώθηκε στο Λονδίνο, έλαβε το χάλκινο βραβείο για το βιολογικό ελαιόλαδο και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, καθώς και το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία με τον ισχυρισμό υγείας που σχετίζεται με τις φαρμακευτικές ιδιότητες.

Ειδικά η διάκριση για τον ισχυρισμό υγείας, το πρώτο βραβείο που λαμβάνει σε διεθνή διαγωνισμό η οικογενειακή επιχείρηση από τα Ανω Λεχώνια, έρχεται να επιβεβαιώσει το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο που παράγεται από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του «Ελαιόλαδου Πηλίου» το οποίο γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλές εντός και εκτός Ελλάδας.

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης κ. Απόστολος Βολιώτης δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Για τρίτη συνεχή χρονιά συμμετείχαμε στον διεθνή διαγωνισμό ανώτερης γεύσης και ποιότητας «London IOOC» που πραγματοποιείται στο Λονδίνο, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το «Ελαιόλαδο Πηλίου» απέσπασε για τρίτη συνεχή χρονιά σπουδαίες διακρίσεις. Πρώτον λάβαμε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία του ισχυρισμού υγείας, μια εξέλιξη που αποδεικνύει τις πλούσιες φαρμακευτικές ιδιότητες, σε πολυφαινόλες και άλλα ωφέλιμα στοιχεία που διαθέτει το ελαιόλαδό μας. Δεύτερον, λάβαμε το χάλκινο βραβείο ποιότητας και γεύσης για το βιολογικό ελαιόλαδο και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που παράγουμε αποδεικνύοντας την συστηματική προσπάθεια να αναδεικνύουμε τα ελληνικά προϊόντα που μας δίνει απλόχερα η πηλιορείτικη γη».

Η υψηλή ποιότητα στην γεύση, το άρωμα και τη θρεπτικότητα του Ελαιόλαδου Πηλίου είναι το αποτέλεσμα των σύγχρονων εγκαταστάσεων που διαθέτει η οικογενειακή επιχείρηση «Ελαιόλαδο Πηλίου» αλλά και των λαχταριστών καρπών της πηλιορείτικης γης, ενώ κρίσιμος είναι ο ρόλος των καινούριων μεθόδων που ακολουθούνται από την επιχείρηση και οι οποίες συνεχώς εκσυγχρονίζονται.

«Σε μια δύσκολη χρονιά συνεχίζουμε δυναμικά, ανανεωνόμαστε και είμαστε πάντα στην πρωτοπορία των καιρών για να παρέχουμε στους πελάτες μας ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας και γεύσης», υπογράμμισε ο κ. Βολιώτης και πρόσθεσε πως «στοχεύουμε στην προστασία και ανάδειξη των φαρμακευτικών ιδιοτήτων του ελαιόλαδού μας στο πλαίσιο της στήριξης και διάδοσης της υγιεινής μεσογειακής διατροφής προς όφελος των καταναλωτών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου