ΤΟΠΙΚΑ

Σαρωτική νίκη Αχιλλέα Μπέου στον Δήμο Βόλου

σαρωτική-νίκη-αχιλλέα-μπέου-στον-δήμο-496384

Μπέος: Στόχος μου, να γράψω ιστορία για την πόλη που γεννήθηκα

“Στόχος μου είναι να γράψω ιστορία για την πόλη του γεννήθηκα”, επεσήμανε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος στο πρώτο μήνυμά του μετά την σαρωτική νίκη του συνδυασμού του από τον πρώτο γύρο με ποσοστό πάνω από 57%.

Ευχαριστώντας του πολίτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον ίδιο και στον συνδυασμό του ανανεώνοντας την θητεία του για μία ακόμη τετραετία, ο Δήμαρχος Βόλου τόνισε ότι αυτήν την εμπιστοσύνη θα την ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο. “Δεν θα σας διαψεύσουμε, από αύριο ξεκινάμε δουλειά για να πάρει ο Βόλος όσα του στερήσανε τόσα χρόνια”.

Ο κ. Μπέος υπογράμμισε ακόμη νικητής των σημερινών εκλογών είναι οι πολίτες του Βόλου γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά, “είναι αυτός που επέλεξε Δήμαρχο και Δημοτική Αρχή.

Στέλνοντας σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση και τους κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού, ο Δήμαρχος Βόλου είπε χαρακτηριστικά “είμαστε τυχεροί που πολύ σύντομα θα έχουμε εκλογές. Από αύριο θα κλείσω το τηλέφωνο για μία εβδομάδα για να ξεκουραστώ και μετά θα γίνει της π@@@@νας για το καλό της πόλης μου. Γιατί θα διεκδικήσω όσα στέρησαν από την πόλη μου όλα αυτά τα χρόνια. Αυτήν την τετραετία θα διεκδικήσουμε και θα πάρουμε ότι μας στέρησαν”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου