ΤΟΠΙΚΑ

Ο Βολιώτης Κώστας Κυράνης νέος Γ.Γ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών

ο-βολιώτης-κώστας-κυράνης-νέος-γ-γ-της-497048

Ακόμη μια σημαντική συνδικαλιστική επιτυχία για το Βολιώτη Κώστα Κυράνη ο οποίος εξελέγη στη θέση του Γενικού Γραμματέα στη Πανελλήνια Ομοσπονδία των Λιμενικών (ΠΟΕΠΛΣ).

Ο Κώστας Κυράνης εκλέγεται από το έτος 2007 στην τοπική Ένωση Προσωπικού Λ.Σ Κεντρικής Ελλάδος στην οποία είναι πρόεδρος τα τελευταία 10 χρόνια.

Παράλληλη είναι και η δράση του στα συνδικαλιστικά του Βόλου, καθώς εδώ και 6 χρόνια αποτελεί μέλος του ΔΣ του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ στον Ν. Μαγνησίας, ως εκπρόσωπος των εργαζόμενων στα Σώματα Ασφαλείας.

Από το 2011 εκλέγεται στη Πανελλήνια Ομοσπονδία καταλαμβάνοντας τις σημαντικότερες θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο ως: Αν.Γεν. Γραμματέας, Υπεύθυνος Πρωτοβαθμίων Ενώσεων, Ταμίας, Αντιπρόεδρος, εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας στα συμβούλια Προσφυγών & Μεταθέσεων.

Σημαντικότερη στιγμή ο Νοέμβριος του 2016 όπου και εκλέγεται στη θέση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Λιμενικών και γίνεται ο πρώτος που κατέχει τη θέση αυτή προερχόμενος από την επαρχία.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Πρόεδρος επετεύχθησαν μερικές από τις σημαντικότερες επιτυχίες της Ομοσπονδίας όπως η θέσπιση του επιδόματος παραμεθορίου αλλά και η ένταξη των Λιμενικών στο Σώμα μέσω των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Στο νέο Δ.Σ θα κατέχει τη θέση του Γενικού Γραμματέα συνεχίζοντας την επιτυχημένη του πορεία στα συνδικαλιστικά δρώμενα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου