ΤΟΠΙΚΑ

«Στις εκλογές στέλνουμε μήνυμα αντίστασης»

στις-εκλογές-στέλνουμε-μήνυμα-αντίσ-497146

«Στις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου οι νέοι και οι νέες της Θεσσαλίας καλούμαστε να συμμετέχουμε και να στείλουμε το δικό μας μήνυμα αντίστασης στις πολιτικές που τσακίζουν τις ζωές μας και το μέλλον μας, ενάντια στις πολιτικές λιτότητας, στη συγχώνευση του ΠΘ και την υποβάθμιση του πτυχίου μας ενάντια στην ακροδεξιά, ενάντια στον πόλεμο».

Τα παραπάνω σημειώνει η περιφερειακή κίνηση «Ανυπότακτη Θεσσαλία», επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Κώστας Δελημήτρος, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Οπως σημειώνει σε ανακοίνωση για τις εκλογές, «συμμετέχουμε για να δυναμώσει η φωνή της νεολαιίστικης αμφισβήτησης και των αγώνων μας για μια ζωή με αξιοπρέπεια, για δημόσια και δωρεάν παιδεία, για να μπορούμε να εργαζόμαστε με αξιοπρεπείς μισθούς και πλήρη εργασιακά δικαιώματα».

Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την «Ανυπότακτη Θεσσαλία» είναι οι: ΑΛΜΠΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΒΑΛΑΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΙΑΝΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΝΑΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΠΑΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΠΕΦΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΟΡΕΣΤΗΣ, ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥ – ΣΑΝΑΚΙΔΗ ΜΑΡΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΠΟΥΛΧΕΡΙΑ (ΜΑΡΟΥΣΚΑ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΛΣΑΜΗ (ΒΑΛΜΗ), ΠΑΧΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΣΟΥΓΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΦΑΙΔΡΑ, ΨΑΘΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Τέλος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος για τις Σποράδες είναι ο ΠΕΡΙΣΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου