ΤΟΠΙΚΑ

Μαρία Σαμαρά: «Δίνουμε τέλος στην υπανάπτυξη της Μακρυράχης»

μαρία-σαμαρά-δίνουμε-τέλος-στην-υπαν-498238

Διεμήνυσε η Μαρία Σαμαρά, υποψήφια δήμαρχος Ζαγοράς -Μουρεσίου

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στην Μακρυράχη η προεκλογική συγκέντρωση της υποψήφιας δημάρχου Ζαγοράς-Μουρεσίου κ. Μαρίας Σαμαράς η οποία παρουσίασε το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης «Κίνησης Ενότητας» για την αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη δημοτική ενότητα.

Η κ. Σαμαρά μπροστά σε ένα πυκνό ακροατήριο και με την παρουσία των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων άσκησε έντονη κριτική στην δημοτική αρχή, γιατί δεν έκανε τις απαραίτητες ενέργειες μετά τις πλημμύρες που προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στην Μακρυράχη, ενώ παράλληλα μίλησε για απουσία υποδομών και παρεμβάσεων που έφεραν την περιοχή χρόνια πίσω.

Στις προτεραιότητες για την περιοχή της Μακρυράχης, η κ. Σαμαρά εντάσσει την αντιπλημμυρική θωράκιση του οικισμού της Μακρυράχης, τη διεκδίκηση για εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων για έργα συντήρησης και αποκατάστασης εσωτερικής οδοποιίας στη Μακρυράχη και οδικών συνδέσεων με τον οικισμό των Αγίων Σαράντα και την δυναμική διεκδίκηση έργων στον οδικό άξονα πάνω κλάδος επαρχιακής οδού Χάνια – Καράβωμα- Ζαγορά- Μακρυράχη (αρμοδιότητας Περιφέρειας) και τέλος ένταξη του οικισμού των Αγίων Σαράντα και εφαρμογή του Σχεδίου Πόλεως.

Δεσμεύτηκε επίσης για μια σειρά έργων όπως το κλειστό κύκλωμα άρδευσης αλλά και για την εύρεση λύσης για τις αποζημιώσεις σπιτιών στους πλημμυροπαθείς.

Τέλος η κ. Σαμαρά έθεσε τις προτεραιότητες της παράταξής της για την ανάπτυξη της τουριστικής και πολιτιστικής δραστηριότητας στην Μακρυράχη και τη συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρυρράχης και το Σύλλογο Απανταχού Μακρυραχιωτών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου