ΤΟΠΙΚΑ

Περιοδεία Π. Μουτσινά σε χωριά της Μαγνησίας

περιοδεία-π-μουτσινά-σε-χωριά-της-μαγν-498325

Σε Αγριά, Κάτω και Ανω Λεχώνια και στη Δράκεια όπου είχε συνάντηση με στελέχη του συνεταιρισμού Δράκειας περιόδευσε τις προηγούμενες μέρες ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος κ. Π. Μουτσινάς.

Ο κ. Μουτσινάς ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα οξυμένα προβλήματα του πρωτογενή τομέα παραγωγής σε όλη τη χώρα και για το πρόγραμμα του ΑΚΚΕΛ για την παραγωγική ανασυγκρότηση της υπαίθρου. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην βιωσιμότητα των γεωργικών εκμεταλλεύσεων και άκουσε τα αιτήματα των συνεταιριστών. Επίσης ενημερώθηκε για την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική Κίνηση που συγκροτήθηκε εν όψει των δημοτικών εκλογών στη Δράκεια διεκδικώντας το τοπικό συμβούλιο

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΑΚΚΕΛ περιόδευσε επίσης στα χωριά Στεφανοβίκειο, Ριζόμυλο και συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής. Ακόμη ο κ. Μουτσινάς είχε συνάντηση με τους παράκτιους αλιείς και τους ενημέρωσε για τις θέσεις του ΑΚΚΕΛ για την αλιεία με πρώτο θέμα στην ατζέντα τη ριζική αναθεώρηση του νόμου της δεκαετίας του ‘50, που αφορά στην παράκτια αλιεία και κυρίως την προστασία του ιχθυοαπόθεματος στις ελληνικές θάλασσες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου