ΤΟΠΙΚΑ

Ασπασία Παράσχου: «Στο πρόσωπο του Αχ. Μπέου ξαναβρήκα την ελπίδα»

ασπασία-παράσχου-στο-πρόσωπο-του-αχ-μ-498978

Τονίζει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η γνωστή επαγγελματίας, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βόλου

Η Ασπασία (Ασπα) Παράσχου, γνωστή επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης, κατέρχεται για πρώτη φορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βόλου με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» του δημάρχου Βόλου και εκ νέου υποψήφιου Αχ. Μπέου. Εχοντας στη ζωή της δουλέψει πολύ σκληρά για να καταξιωθεί στον χώρο της, είναι αποφασισμένη, όπως δηλώνει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, να δώσει τον καλύτερό της εαυτό ως εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος, προκειμένου αφενός να αναδειχτούν τα σοβαρά προβλήματα του κλάδου που εκπροσωπεί και αφετέρου να διεκδικήσει λύσεις.

Συνέντευξη στην ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Kυρία Παράσχου, είστε μία δυναμική επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης. Με ποιο κριτήριο αποφασίσατε να ασχοληθεί με τα κοινά;

Καταρχήν κατά τη διάρκεια της θητείας τού Αχιλλέα Μπέου στον Δήμο Βόλου είδα πως ο Βόλος κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε. Εγιναν πολλά και σημαντικά έργα, τα οποία βελτίωσαν την ποιότητα ζωής των πολιτών και δημιουργούν προϋποθέσεις ώστε ο Βόλος να γίνει πόλη προορισμός. Ξέφυγε από τη μιζέρια και την αφάνεια. Δεν είναι υπερβολή να πω ότι στο πρόσωπο του Αχιλλέα Μπέου ξαναβρήκα την ελπίδα.

Εκτιμάτε ότι οι πολίτες θα εμπιστευτούν ξανά τον Αχιλλέα Μπέο και τον συνδυασμό «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» και γιατί;

Με βεβαιότητα θα σας απαντήσω πως ναι. Οι πολίτες στον Δήμο Βόλου θα δώσουν τη δυνατότητα στον Αχιλλέα Μπέο να συνεχίσει και στη νέα θητεία το έργο του. Ξέρουν να ξεχωρίζουν ποιος αγαπά αυτή την πόλη και ποιος νοιάζεται πραγματικά και όχι επιδερμικά για τους δημότες. Ποιος αφουγκράζεται τις ανησυχίες και την αγωνία τους και ποιος μπορεί να διεκδικήσει για την πόλη με αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Για όλους τους παραπάνω λόγους είμαι σίγουρη ότι η κοινωνία του Βόλου έχει αποφασίσει να στηρίξει Αχιλλέα Μπέο την Κυριακή 26 Μαΐου και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μία μεγάλη νίκη.

Λίγες μέρες πριν το άνοιγμα της κάλπης ποιο μήνυμα επιθυμείτε να στείλετε στους πολίτες;

Κοιτώντας τους στα μάτια θέλω να τους πω ότι όπως μέχρι σήμερα έτσι και την επομένη των εκλογών με πρώτο τον δήμαρχο Αχ. Μπέο και όλους τους δημοτικούς συμβούλους θα είμαστε όλοι δίπλα στους δημότες και τις ανάγκες τους. Είμαστε μία δυνατή ομάδα, που θα υπηρετήσουμε την πόλη και τους πολίτες με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των δημοτών.

Μπορείτε να συστηθείτε στους δημότες;

«Είμαι η Ασπα Παράσχου, μία γυναίκα αγωνίστρια. Η επιχειρηματίας που αφουγκράζεται τις ανάγκες και τα προβλήματα της τοπικής αγοράς, που επιθυμεί να συμβάλλει στην ανάδειξη όλων των θεμάτων, που αφορούν στην εστίαση και γενικότερα στους μικρομεσαίους επαγγελματίες. Προσωπικά για μένα η στήριξη της τοπικής οικονομίας και της αγοράς ήταν, είναι και θα είναι πρώτη προτεραιότητα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου