ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ευρ. Τσιμπανάκος: «Κάποιοι εκθέτουν ονόματα»!

ευρ-τσιμπανάκος-κάποιοι-εκθέτουν-ον-499516

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε χθες στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, απαντώντας στην καταγγελία περί ηθικού αυτουργού στον ξυλοδαρμό αθλητικογράφου του Βόλου. Μεταξύ άλλων σε μια συνέντευξη τύπου όπου δεν κλήθηκαν όλα τα ΜΜΕ ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος ανέφερε: «Κάποιοι προσπαθούν, θέλοντας να κάνουν προεκλογική φιέστα, να λένε διάφορα πράγματα για το όνομά μου. Αυτό δεν το επιτρέπω σε κανέναν. Ο συγκεκριμένος κύριος έκανε μία συνέντευξη τσίρκο και ουσιαστικά προκαλεί να πικάρει εμένα προσωπικά, τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και τους δημότες της πόλης. Με το νομικό μου επιτελείο έχω προβεί σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες και όλα θα τα πούμε στις αίθουσες των Αδικαστηρίων. Δεν πρέπει να τον έχει ενημερώσει το νομικό του επιτελείο, ότι δεν μπορεί να προσβάλλει το τεκμήριο της αθωότητας. Αυτό είναι άνανδρο από τον ίδιο και από αυτούς που τον δασκάλεψαν.

Φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου από ηλικία 8 ετών, με προπονητή μάλιστα τον σημερινό γυμναστή της ομάδας Σωτήρη Πετσιμέρη. Έχω περάσει από όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού, άρα πονάω περισσότερο από κάθε άλλον τον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτή την ομάδα την έχω αγαπήσει, έχω αγωνιστεί γι’ αυτήν, έχω πληρώσει και είμαι γεμάτος μέσα μου για ότι έχω κάνει για τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα, κάποια πράγματα είναι ψέματα. Δεν μου έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη μέχρι σήμερα από κει και πέρα η αλήθεια θα λάμψει μέσα από τη δικαιοσύνη. Κανείς δεν μπορεί να βγαίνει δημόσια να εκθέτει ονόματα και οικογένειες, που έχουν βοηθήσει την πόλη… Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Δικαστής δεν είναι ούτε ο ίδιος, ούτε ο μπαμπάς του, ούτε η αστυνομία. Τους πληροφοριοδότες-ρουφιάνους παλαιότερα σε κάποια κράτη τους κρεμούσαν. Σύντομα όλοι αυτοί θα πάρουν την απάντησή τους».

Ερωτηθείς αν το αυτοκίνητό του ήταν αυτό που χρησιμοποίησε ο δράστης για τον ξυλοδαρμό του αθλητικογράφου, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος απάντησε: «Στη δικογραφία δεν υπάρχει αυτό. Δεν είμαι εγώ ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. Αν κυκλοφορώ εγώ με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, που λέει ο συγκεκριμένος κύριος, η απάντηση είναι, δεν το κυκλοφορώ. Αν υπάρξουν αποδείξεις γι’ αυτά τα γεγονότα, εδώ είμαι να πληρώσω το τίμημα. Ας βρουν τον δράστη που έκανε την πράξη, να ομολογήσει και εγώ είμαι εδώ να πληρώσω το τίμημα. Είμαι αθώος και δεν είμαι κατηγορούμενος μέχρι να γίνει η δίκη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου