ΤΟΠΙΚΑ

Νέα εντολή ζητά ο αντιδήμαρχος Αποστόλης Κοντογιώργος

νέα-εντολή-ζητά-ο-αντιδήμαρχος-αποστό-499975

Για να συνεχίσει να προσφέρει στην «πρώτη γραμμή» στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Νέα εντολή για να συνεχίσει να προσφέρει στον Δήμο Ζαγοράς –Μουρεσίου, όπως έκανε την τελευταία πενταετία κάτω από πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες, ζητά ο σημερινός αντιδήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Κουτσάφτη «Ενωτική Συνεργασία», Απόστολος (Λάκης) Κοντογιώργος.

Αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Ζαγοράς και παράλληλα με αρμοδιότητες τεχνικών έργων, ηλεκτροφωτισμού, παιδείας, προγραμματισμού, αναπληρωτής του δημάρχου Παν. Κουτσάφτη, ο Απ. Κοντογιώργος δηλώνει ««παρών» στα δύσκολα, όπως όλη η ομάδα πλειοψηφίας» και καλεί τους συνδημότες του «να αναλογιστούν ποιοι ένωσαν δυνάμεις και στάθηκαν απέναντι στην καταστροφή για να κρατήσουν τον Δήμο ζωντανό, ποιοί δοκιμάστηκαν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και πέτυχαν να διατηρήσουν την κανονικότητα της περιοχής».

«Η ανασύνταξη του Δήμου, η εξυγίανση των οικονομικών, ο προγραμματισμός και η αξιοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων, ήταν η πρώτη προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και καταφέραμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Βόλου, την κεντρική διοίκηση, τους βουλευτές, τους φορείς της περιοχής να συγκροτήσουμε ένα ισχυρό μέτωπο απέναντι στα προβλήματα», τονίζει ο κ. Κοντογιώργος.

Ο ίδιος αναφέρει ως παράδειγμα μία σειρά έργων: Την ένταξη στο πρόγραμμα Φιλόδημος 11 παιδικών χαρών, με την πρώτη στην Αγ. Κυριακή να έχει ήδη παραδοθεί σε χρήση, τα έργα για την άρδευση και την ύδρευση όπως στεγανώσεις και συντηρήσεις δεξαμενών άρδευσης και ύδρευσης, τη συντήρηση και αναβάθμιση σχολείων όπως στο Πουρί, τις αποκαταστάσεις ζημιών ακόμη και μέσα σε γειτονιές με τοίχους αντιστήριξης, την επέκταση ηλεκτροφωτισμού, τις προσβάσεις για ΑμεΑ όπως έγινε στην πλατεία Αγ. Γεωργίου και ακολουθεί η πλατεία Μακρυράχης, το κλειστό γυμναστήριο- αίθουσα πολλαπλών δραστηριοτήτων στην Ζαγορά, τις αποκαταστάσεις κρηνών και συντηρήσεις γεφυριών και δημοτικών κτιρίων, την εγκατάσταση συστήματος ελέγχου δεξαμενών ύδρευσης, την απόκτηση νέων οχημάτων, την αποπεράτωση νέου δικτύου ύδρευσης στο Χορευτό, και πολλά ακόμη που περιλαμβάνονται στον απολογισμό της δημοτικής αρχής.

«Στους αποχιονισμούς, στους καθαρισμούς παραλιών και κοινόχρηστων χώρων, στις παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία, στην ενίσχυση της τουριστικής ταυτότητας με υποδομές, δράσεις ανάδειξης τοπικών προϊόντων και προβολής σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις κ.α., η Δημοτική Αρχή μπήκε μπροστά εμπνέοντας δημιουργικές δυνάμεις, πολίτες και φορείς της περιοχής. Όλοι μαζί στα δύσκολα, αποδείξαμε πως έχουμε δυνάμεις και όρεξη για να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις. Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο βήμα και σας καλώ να ενισχύσετε με την ψήφο σας την «Ενωτική Συνεργασία»», αναφέρει ο κ. Κοντογιώργος δεσμευόμενος να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του πολίτη χωρίς ωράρια και διαχωρισμούς, με διάθεση προσφοράς για την πρόοδο του τόπου του, σταθερά στην πρώτη γραμμή για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου