ΤΟΠΙΚΑ

Γεωργία Μποντού –Τοκαλή: Μαζί θα συνδημιουργήσουμε το μέλλον σας

γεωργία-μποντού-τοκαλή-μαζί-θα-συνδ-500444

Το μήνυμα της πρώην αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου για τους 17άρηδες, που ψηφίζουν πρώτη φορά

Μήνυμα στους 17άρηδες, που θα προσέλθουν για πρώτη φορά στην κάλπη, απευθύνει η πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Βόλου και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αχιλλέα Μπέου «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική», Γεωργία Μποντού – Τοκαλή:

«Φέτος θα ψηφίσουν για πρώτη φορά οι 17άρηδες, δηλαδή όσοι έχουν γεννηθεί μέχρι 31/12/2002.

Ως μητέρα, εκπαιδευτικός και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» δέχομαι καθημερινά ερωτήσεις από τα «πρωτάκια» των φετινών εκλογών για τον τρόπο με τον οποίο θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Απευθυνόμενη λοιπόν στους 17άρηδες, που θα προσέλθουν για πρώτη φορά στην κάλπη, θα ήθελα να τους πω κατ’ αρχήν να πάνε να ψηφίσουν. Να μην απεμπολήσουν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του «εκλέγειν».

Και να τους επιστήσω την προσοχή να επιλέξουν τον συνδυασμό εκείνον και τα πρόσωπα που θα καθορίσουν το μέλλον του τόπου τους.

Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται το μέλλον του δήμου μας και η επιλογή θα πρέπει να γίνει με γνώμονα τα πρόσωπα εκείνα που βρίσκονται κοντά στη νέα γενιά.

Θέλω να υπενθυμίσω στους νέους μας που θα βρεθούν μπροστά στην κάλπη ότι στις δημοτικές ενότητες Βόλου και Ν. Ιωνίας ψηφίζουν έως τρεις από το κεντρικό ψηφοδέλτιο και έναν σε μία από τις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες που θα επιλέξουν. Στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες μπαίνει ένας συν ένας σταυρός.

Θα ζητήσω τον έναν σταυρό από τους νέους μας για να μπορέσω να συνεχίσω να προσφέρω με τους ίδιους όρους και την ίδια διάθεση στα κοινά.

Ως φιλόλογος έχω διδάξει στους μαθητές μου την αξία της προσφοράς και του εθελοντισμού. Με το προσωπικό μου παράδειγμα κάνω πράξη την προσφορά και τον εθελοντισμό, συμμετέχοντας ενεργά στα κοινά και μάλιστα σε έναν συνδυασμό ανεξάρτητο, όπως πρέπει να είναι οι συνδυασμοί στις δημοτικές εκλογές, πέρα και πάνω από κόμματα.

Καλώ τους νέους να συμπορευτούν μαζί μου και να συνδημιουργήσουμε το μέλλον τους με γνώμονα την κοινή μας αγάπη για τον τόπο μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου