ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη Αν. Λοβέρδου στα Δικαστήρια Βόλου

επίσκεψη-αν-λοβέρδου-στα-δικαστήρια-β-501451

Τα Δικαστήρια Βόλου επισκέφτηκε χθες ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος συζήτησε με τους υπαλλήλους, δικαστές και δικηγόρους και δεσμεύτηκε να κάνει ό, τι περνά από το χέρι για το κτιριακό.

Ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος επισκέφτηκε τα Δικαστήρια στο πλαίσιο της περιοδείας του στον νομό, με αφορμή την προχθεσινή συγκέντρωση του Κινήματος Αλλαγής στον Βόλο, τόνισε ότι η διαπίστωση που κάνει κανείς στον χώρο του Ειρηνοδικείου Βόλου από κτιριακής άποψης είναι θλιβερή. «Και εκεί εργάζονται άνθρωποι μέσα στο χαρτί, μέσα στη σκόνη σε ελάχιστα τετραγωνικά», ανέφερε.

Ο πρώην υπουργός είναι δικηγόρος εν ενεργεία και σε κάθε περιοδεία του δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να επισκέπτεται τα δικαστικά μέγαρα.

«Ο κ. Στρατηγόπουλος με ενημέρωσε ότι έχει ανατεθεί κάποια μελέτη. Οι μελέτες αναθέτονται είτε για να κάνουν καμία 40αριά χρόνια για να γίνουν είτε για να διεκπεραιωθούν γρήγορα. Φαντάζομαι ότι πρέπει να έχει δοθεί εντολή απόλυτης γρηγοράδας. Χωρίς κατάλληλο Δικαστικό Μέγαρο οι οίκοι της Δικαιοσύνη δεν είναι οίκοι», ανέφερε χαρακτηριστικά και επισήμανε τις διαπιστώσεις του.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου