ΤΟΠΙΚΑ

Κατάθεση ανθρωπιάς στην Τράπεζα Τροφίμων

κατάθεση-ανθρωπιάς-στην-τράπεζα-τροφ-501468

Από την «Πρωτοβουλία» του Δημήτρη Κουρέτα

Με έναν τελείως διαφορετικό, αλλά εξαιρετικά ανθρώπινο τρόπο αξιοποίησαν τα χρήματα της προεκλογικής περιόδου τα μέλη της περιφερειακής κίνησης «Πρωτοβουλία», με επικεφαλής τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δ. Κουρέτα. Αντί να τυπώσουν αφίσες και να κάνουν καταχωρήσεις σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, αποφάσισαν να διαθέσουν το αντίστοιχο ποσό στην Τράπεζα Τροφίμων, ώστε οι «ωφελημένοι» των εκλογών να είναι οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ακόμα και στα θέματα της διαβίωσής τους.

Ετσι λοιπόν κλιμάκιο της «Πρωτοβουλίας» επισκέφθηκε χθες την Τράπεζα Τροφίμων, συναντήθηκε με την πρόεδρό της Φωτεινή Μπλιάτσου και προσέφερε έναν τόνο αλεύρι κι έναν τόνο ζάχαρης, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια της Τράπεζας να στηρίξει ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Οπως τόνισε ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας», υποψήφιος περιφερειάρχης Δ. Κουρέτας, η περιφερειακή κίνηση «Πρωτοβουλία» βάζει τις πραγματικές προτεραιότητες στην προεκλογική περίοδο, προτάσσοντας τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων. «Από τη στιγμή που συμπολίτες μας βρίσκονται σε ένδεια και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις βασικές ανάγκες, είναι ύβρις να ξοδεύουμε λεφτά για να βλέπουμε τα πρόσωπά μας στα έντυπα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρέτας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου