Π. Κουτσάφτης: Πετύχαμε χρηματοδότηση 7,9 εκατ. €

Τελευταία ενημέρωση: 2019-05-22, 17:58:03
Π. Κουτσάφτης: Πετύχαμε χρηματοδότηση 7,9 εκατ. €

Για την επισκευή ζημιών στο αλιευτικό καταφύγιο Χορευτού

 

Την έγκριση της χρηματοδότησης και διάθεση ισόποσης πίστωσης για τη δημοπράτηση του έργου «Επισκευή ζημιών στο αλιευτικό καταφύγιο Χορευτού του Δήμου Ζαγοράς - Μουρεσίου Ν. Μαγνησίας από τη θεομηνία της 26-02-2018» με 7.900.000,00 €, γνωστοποίησε στον Δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου το Υπουργείο Υποδομών.

O δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Παναγιώτης Κουτσάφτης σημειώνει ότι πρόκειται για δικαίωση των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής η οποία με προγραμματισμό και σοβαρή δουλειά έφτασε στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Παράλληλα, τονίζει ο δήμαρχος κ. Παν. Κουτσάφτης, αποτελεί η εγκριτική απόφαση του υπουργού Χρ. Σπίρτζη, επιβεβαίωση της άψογης συνεργασίας μεταξύ των Δήμου και της κεντρικής διοίκησης ώστε να δρομολογηθεί ένα σημαντικό έργο με πολλαπλά οφέλη για τον τόπο μας.

«Ακόμη, αποτελεί αυτή η έγκριση, μια ακόμη απάντηση στους μηδενιστές, σε όσους δεν ζουν και δεν δουλεύουν στον τόπο μας και νοιάζονται μόνο προεκλογικά για την κοινωνία και τις ανάγκες της.

Πώς να πείσουν τώρα το κοινό τους μιλώντας για αδράνεια της Δημοτικής Αρχής και της παράταξης η οποία δοκιμάστηκε στα δύσκολα και πέτυχε;

Τι έχουν να αντιπαραθέσουν στην σκληρή για αυτούς πραγματικότητα και πώς θα αμφισβητήσουν ένα ακόμη μεγάλο έργο στον Δήμο μας;

Καλές οι εκθέσεις ιδεών και οι ανέξοδες, οι ατέλειωτες υποσχέσεις αλλά η αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας απαιτεί έργα, δράσεις, ενέργειες. Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο βήμα», προσθέτει.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
7
=