Συνάντηση με επικεφαλής συνδυασμών για τον Δήμο Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-05-22, 17:19:24
Συνάντηση με επικεφαλής συνδυασμών για τον Δήμο Βόλου

Είχαν μέλη της επιτροπής δημοτών για την προστασία του Κραυσίνδωνα

 

Συναντήσεις με τους τέσσερις από τους πέντε επικεφαλής και με υποψηφίους των δημοτικών συνδυασμών του Δήμου Βόλου πραγματοποίησαν μέλη της επιτροπής δημοτών για την προστασία - ανάπλαση και ανάδειξη της περιοχής του Κραυσίνδωνα.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν κατά ημερομηνία με τους συνδυασμούς «Βόλος –Ανατροπή – Δημιουργία» με υποψήφιο δήμαρχο τον Απ. Παπαδούλη, ΛΑΣ με υποψήφιο δήμαρχο τον Απ. Ριζόπουλο, «Βόλος, Εξυπνη Πόλη» με υποψήφια δήμαρχο τη Νάνσυ Καπούλα και «Μαζί για τον Βόλο» με υποψήφιο δήμαρχο τον Ιάσονα Αποστολάκη.

«Θεωρούμε αυτονόητο πως θα ήταν άνευ λόγου και ουσίας η όποια συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Αχ. Μπέο, μιας και χρόνια τώρα έχει φροντίσει για καταστροφικές και με συνοπτικές διαδικασίες παρεμβάσεις στην περιοχή και κουνώντας μας τον δείκτη του χεριού του, να μας κάνει σαφές πώς (δεν) βλέπει αυτή την περιβαλλοντικά σημαντική για την πόλη περιοχή. Αξίζει να αναφερθεί ότι μέλη των παραπάνω τεσσάρων συνδυασμών είναι συμπολίτες που είτε μέσω του σημερινού δημοτικού συμβουλίου είτε ως μέλη και φίλοι της επιτροπής αγωνίζονται για την προστασία της περιοχής του Κραυσίνδωνα και τη βελτίωση των περιβαλλοντικών και κοινωνικών συνθηκών στην πόλη», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
2
=