ΤΟΠΙΚΑ

«Να βγάλουμε το Ανήλιο από την αφάνεια»

να-βγάλουμε-το-ανήλιο-από-την-αφάνεια-501633

Δεσμεύσεις της υποψήφιας δημάρχου Ζαγοράς – Μουρεσίου Μαρίας Σαμαρά

Εργα και δράσεις μέσα από τις οποίες θα αναδειχθεί ακόμη περισσότερο το χωριό και «θα βγει από την αφάνεια που το καταδίκασε η απερχόμενη δημοτική αρχή», παρουσίασε η υποψήφια δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κίνηση Ενότητας» κ. Μαρία Σαμαρά μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Ανήλιο παρουσία αρκετών κατοίκων.

Η κ. Σαμαρά τόνισε πως «η δημοτική αρχή πέντε χρόνια ήταν απούσα από το Ανήλιο και ξαφνικά το θυμήθηκε ελάχιστες μέρες πριν τις εκλογές ρίχνοντας μπετό εδώ και εκεί με μοναδικό στόχο να πάρουν ψήφους. Αλλά το μόνο που πετυχαίνουν, είναι να εξοργίζουν ακόμη περισσότερο τους δημότες».

Η ίδια αναφερόμενη στα προβλήματα και τις παρεμβάσεις που θα γίνουν, είπε πως «όσον αφορά την αγροτική οδοποιία αυτή βρίσκεται σε μαύρο χάλι και οι αγρότες με μεγάλη δυσκολία προσεγγίζουν τις καλλιέργειες. Η Δημοτική αρχή δεν διέθεσε τους απαιτούμενους πόρους για παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία που είναι εγκαταλειμμένη με πολλά προβλήματα και αδιέξοδα. Δεσμευόμαστε για την τμηματική, κάθε χρόνο τσιμεντόστρωση των βασικών αγροτικών δρόμων από το χωριό προς τα κτήματα και τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις».

Αναφερόμενη στα οδικά έργα είπε πως «θα γίνουν οι παρεμβάσεις στα εξής σημεία: Δρόμος προς Μπάνικα (αποκατάσταση με τσιμεντόστρωση σε κάποια σημεία), ασφαλτόστρωση υπάρχοντος δρόμου προς Φανερωμένη όπου υπάρχουν κατοικίες Ανηλιωτών αλλά και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, αποκατάσταση οδοποιίας από Ανήλιο προς παραλία Πλάκας και Μπάνικα, εσωτερική οδοποιία (σε διάφορες τοποθεσίες), επιδιόρθωση ζημιών από τις πλημμύρες 2018 αρμοδιότητας Δήμου, διεκδίκηση για αποκατάσταση επαρχιακών οδικών δικτύων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου