ΤΟΠΙΚΑ

Κατερίνα Μποτσιβάλη: Αγώνας με δυναμική και ενθουσιασμό

κατερίνα-μποτσιβάλη-αγώνας-με-δυναμι-502062

«Θέλω να υποσχεθώ στους συμπολίτες μου ότι θα υπάρχει πάντα μία πόρτα ανοιχτή για εκείνους», τονίζει

Η Κατερίνα Μποτσιβάλη, με δυναμική και ενθουσιασμό, δίνει τον αγώνα της για την εκλογή της ως δημοτική σύμβουλος με την ομάδα του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου.

Οι φίλοι και οι υποστηρικτές της έχουν πιστέψει στην προσπάθεια αυτή και θέλουν να τη δουν στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο. Την αγαπούν και αισθάνονται ότι θα έχουν κάποιον που θα εργαστεί για τα προβλήματά τους, ιδίως στο τομέα του τουρισμού και των μεταφορών.

Η Κατερίνα Μποτσιβάλη είναι υποψήφια στην ενότητα Αρτέμιδας. Ο κόσμος εκεί τη δέχεται με ενθουσιασμό, εκφράζει τα προβλήματά του και όλοι πιστεύουν ότι στο πρόσωπό της βρίσκουν έναν φίλο που θα είναι πάντα στο πλευρό τους.

Τον τελευταίο καιρό η Κατερίνα Μποτσιβάλη επισκέφθηκε τον οικισμό Φυτόκου, την αγορά του Βόλου, το Πανεπιστήμιο, την Κάπουρνα, το κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας όπου είναι και μέλος της ομάδας ΟΦΑ, τη λαϊκή αγορά της Νέας Δημητριάδας, το ΚΑΠΗ της Νέας Δημητριάδας, την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, τη Μονή του Αγίου Λαυρεντίου, την Ενωση Αποστράτων Μαγνησίας.

«Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και την αγάπη τους και να τους υποσχεθώ ότι θα υπάρχει πάντα μία ανοιχτή πόρτα γι’ αυτούς και ότι θα αγωνίζομαι για τα προβλήματά τους. Το νέο αίμα είναι αυτό που θέλουν όλοι για έναν όμορφο δήμο μαζί με τον αυριανό δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο», αναφέρει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου