ΤΟΠΙΚΑ

Εδωσαν επαρκή αριθμό ψηφοδελτίων οι συνδυασμοί

εδωσαν-επαρκή-αριθμό-ψηφοδελτίων-οι-σ-502238

Οι συνδυασμοί που συμμετέχουν στις εκλογές για τον Δήμο Βόλου – Στάλθηκαν προχθές στις δημοτικές ενότητες

Επαρκή αριθμό ψηφοδελτίων αυξημένο κατά 20% για κάθε εκλογικό κέντρο έστειλαν στο Δημαρχείο Βόλου οι συνδυασμοί που συμμετέχουν στις εκλογές της 26ης Μαΐου για τον Δήμο Βόλου. Κατά την παραλαβή των ψηφοδελτίων, που ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι, δεν υπήρξαν «απώλειες» και χθες τα πακέτα στάλθηκαν στις έδρες των δημοτικών ενοτήτων.

Εντός των ημερών θα γίνει και η παραλαβή των εκλογικών σάκων από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας. Οι σάκοι θα περιλαμβάνουν όλο το εκλογικό υλικό, εκλογικούς καταλόγους, εγκυκλίους, γραφική ύλη, ψηφοδέλτια για τις ευρωεκλογές και ψηφοδέλτια για τις περιφερειακές εκλογές.

Οι εκλογικοί σάκοι θα διανεμηθούν επίσης στις έδρες των δημοτικών ενοτήτων του ενιαίου Δήμου Βόλου και μεθαύριο Παρασκευή 24 Μαΐου και το Σάββατο 25 Μαΐου οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα παραλάβουν το σύνολο του εκλογικού υλικού από τις έδρες των δημοτικών ενοτήτων. Για παράδειγμα για τα εκλογικά τμήματα του Βόλου το υλικό θα παραληφθεί στο Δημαρχείο Βόλου και από τις έδρες των δημοτικών ενοτήτων για τα εκλογικά τμήματα των υπολοίπων δημοτικών ενοτήτων.

Μεθαύριο Παρασκευή 24 Μαΐου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά προκειμένου να προετοιμαστούν τα εκλογικά τμήματα που θα λειτουργήσουν. Συνεργεία του Δήμου Βόλου θα αναλάβουν να διαμορφώσουν τις αίθουσες που θα χρησιμοποιηθούν, να μεταφέρουν και να τοποθετήσουν κάλπες και παραβάν.

Σημειώνεται ότι ανήμερα των εκλογών Κυριακή 26 Μαΐου σε λειτουργία θα βρίσκονται δημοτικές υπηρεσίες τόσο στο Δημαρχείο Βόλου, όσο και το Δημοτολόγιο και το Ληξιαρχείο για την εξυπηρέτηση των πολιτών που τυχόν χρειαστούν κάποια έγγραφα.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου