Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής ΙΧ φορτηγού από τον Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2019-05-21, 20:44:11
Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής ΙΧ φορτηγού από τον Βόλο

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου περίπτωση κλοπής ΙΧ φορτηγού ιδιοκτησίας 35χρονου, κατοίκου Διμηνίου, εμπόρου αγροτικών προϊόντων στη λαϊκή αγορά.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στην οδό Σπ. Σπυρίδη στον Βόλο και κλάπηκε στις 26 Ιανουαρίου 2019.

Για την εξιχνίαση της υπόθεση χρησιμοποιήθηκε και βιντεοσκοπημένο υλικό και η αναζήτηση των υπόπτων έγινε στην περιοχή της Κοζάνης και του Τυρνάβου.

Οπως διαπιστώθηκε οι δράστες της κλοπής ήταν τρείς, οι δύο ημεδαποί ένας 21 χρόνων και ένας 40 χρόνων, ενώ τα στοιχεία του τρίτου δράστη δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.

Οι τρεις δράστες, χρησιμοποιώντας ως ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας άλλου ημεδαπού προσέγγισαν το ΙΧ φορτηγό του 35χρονου και αφού το παραβίασαν το αφαίρεσαν αποχωρώντας από τον Βόλο με κατεύθυνση προς Λάρισα. Στη διαδρομή το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο προπορεύονταν, αναλαμβάνοντας το ρόλο προπομπού και από πίσω πήγαινε το κλεμμένο όχημα.

Οι δράστες στις 12 Φεβρουαρίου 2019, αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο εντοπισμό τους, εγκατέλειψαν το κλεμμένο όχημα στο 21ο χλμ Ε.Ο. Βόλου Λάρισας όπου και ανευρέθηκε από αστυνομικούς του Α.Τ. Κιλελέρ. Το όχημα κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς και κατόπιν εργαστηριακής έκθεσης πραγματογνωμοσύνης της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος διαπιστώθηκε ότι ανήκε στον 35χρονο Βολιώτη, στον οποίο και αποδόθηκε. Η έκθεση πραγματογνωμοσύνη χρειάστηκε γιατί ο αριθμός του φορτηγού είχε αποξεστεί

Ο τρίτος, άγνωστος δράστης αναζητείται και διενεργείται προανάκριση.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
8
=