ΤΟΠΙΚΑ

Τραγική κατάληξη Βολιώτη που γλίστρησε σε καλντερίμι και σκοτώθηκε

τραγική-κατάληξη-βολιώτη-που-γλίστρη-504657

Με τη ζωή του πλήρωσε την αγάπη του για αγροτικές δουλειές ο συνταξιούχος επαγγελματίας Λάμπρος Μήτσιου, ιδιοκτήτης για πολλά χρόνια μίας από τις πιο γνωστές επιχειρήσεις χρωμάτων στη Νέα Δημητριάδα, στον Βόλο.

Ο άτυχος 80χρονος τα τελευταία χρόνια διέμενε στη Γατζέα. Διατηρούσε όμως κτήματα στις Αφέτες. Αφότου συνταξιοδοτήθηκε συνήθιζε να πηγαίνει αρκετά συχνά και να κάνει αγροτικές δουλειές. Ετσι έκανε και πριν από δύο μέρες, όμως το βράδυ δεν επέστρεψε στον Βόλο. Οι δικοί του άνθρωποι αρχικά δεν ανησύχησαν. Εκτίμησαν πως επέλεξε να μείνει σ’ ένα καμαράκι που είχε φτιάξει στο οποίο φύλασσε τα γεωργικά του εργαλεία. Οταν όμως δεν έδωσε σημεία ζωής και την επόμενη μέρα άρχισαν να τους «ζώνουν τα φίδια».

Ο 80χρονος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις και τότε σήμανε συναγερμός. Ειδοποιήθηκε αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών. Αστυνομικοί μετέβησαν στις Αφέτες στην περιοχή που τους υποδείχτηκε. Εκεί εντόπισαν νεκρό τον συνταξιούχο επαγγελματία. Πιθανολογείται ότι ο άτυχος 80χρονος γλίστρησε και έπεσε στο καλντερίμι με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος σοβαρά τραυματισμένος σύρθηκε μέχρι το καμαράκι του κτήματος, όμως προφανώς οι δυνάμεις του δεν τον κρατούσαν και άφησε εκεί την τελευταία του πνοή. To άδοξο τέλος του έχει προκαλέσει σοκ στην οικογένειά του που δεν μπορεί να πιστέψει πως ο δικός τους άνθρωπος χάθηκε με αυτόν τον τρόπο.

Η Αστυνομία διέταξε να γίνει νεκροψία- νεκροτομή στη σορό του ηλικιωμένου προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου