ΤΟΠΙΚΑ

Ν. Ανδρουλάκης: Με διψήφιο ποσοστό το ΚΙΝΑΛ στην ευρωκάλπη

ν-ανδρουλάκης-με-διψήφιο-ποσοστό-το-κ-504831

Αισιόδοξο μήνυμα για ισχυρό διψήφιο ποσοστό του Κινήματος Αλλαγής στις ευρωεκλογές της Κυριακής έστειλε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Ανδρουλάκης από τον Βόλο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειο». Ο κ. Ανδρουλάκης καταφέρθηκε εναντίον του κ. Τσίπρα που εφαρμόζει τις χειρότερες πρακτικές του παλαιού πολιτικού συστήματος, όπως τόνισε.

« Επιτίθεται στις ελίτ ενώ κάνει διακοπές αξίας δεκάδων χιλιάδων Ευρώ σε κότερα πολυεκατομμυριούχων και χρησιμοποιεί τις κοινωνικές παροχές που έπρεπε να δοθούν πολύ νωρίτερα, ως προεκλογική παροχή για κομματικά οφέλη», είπε ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος.

Παράλληλα επιτέθηκε στον κ. Μητσοτάκη και υπογράμμισε πως κάθε ψήφος στη ΝΔ είναι ψήφος στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, που προωθεί τη «γερμανοποίηση της Ευρώπης. «Μόνο οι Σοσιαλδημοκράτες στάθηκαν στο πλευρό της Ελλάδος, ανεξαρτήτως κυβερνήσεων» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, καλώντας τους κατοίκους της Μαγνησίας να στηρίξουν το Κίνημα Αλλαγής στις Ευρωεκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Ο κ. Ανδρουλάκης τέλος στην ομιλία του έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου του στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ζήτησε τη στήριξη των πολιτών «ώστε να συνεχιστεί το έργο που ξεκίνησε και τη νέα θητεία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου