ΤΟΠΙΚΑ

Harite: Για την αναζωογόνηση του σώματος και της ψυχής

harite-για-την-αναζωογόνηση-του-σώματος-και-505569

Σύγχρονο κέντρο ευεξίας άνοιξε πριν από έναν μήνα στην Ελευθερίου Βενιζέλου 18 και απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες

Οι Χάριτες ήταν οι θεές της γοητείας, της ομορφιάς, της φύσης, της ανθρώπινης δημιουργικότητας. Στην αρχαιότητα συμβόλιζαν ό,τι πιο ευγενικό, όμορφο και αγνό υπήρξε ποτέ στη Γη. Ηταν το ιδανικό της άψογης συμπεριφοράς και της ευπροσηγορίας. «Χάρις» σήμαινε πρώτα – πρώτα χαρά, τη χαρά που εκπέμπει κανείς, όταν τον χαρακτηρίζουν ευγενικά συναισθήματα, μα και τη χαρά και την τέρψη που προκαλεί στους γύρω του.

Στο κέντρο ευεξία Harite ο μύθος συνεχίζεται και επαναπροσδιορίζεται σε έναν σύγχρονο χώρο, που άνοιξε μόλις πριν από έναν μήνα, στην Ελευθερίου Βενιζέλου 18.

Με ιδιαίτερο επαγγελματισμό και εξειδίκευση οι ειδικοί σάς καλωσορίζουν στο άρτια εξοπλισμένο περιβάλλον με σκοπό τη φροντίδα και την αναζωογόνηση του σώματος και της ψυχής.

Μέσα από μια σειρά υπηρεσιών και υπερσύγχρονων μηχανημάτων, προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς, υγείας και φυσικής κατάστασης.

Το Harite δεν απευθύνεται μόνο σε γυναίκες, όπως θα πίστευε κανείς. Οι υπηρεσίες που προσφέρει αφορούν τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άνδρες που θέλουν να αισθάνονται και να φαίνονται υγιείς και όμορφοι. Αλλωστε η υγεία και η ομορφιά δεν έχουν… φύλο.

Στον ολοκαίνουργιο χώρο μπορεί κανείς να βρει μια σειρά υπηρεσιών:

  • Κρυοσάουνα: Για αποτελέσματα στο κυκλοφορικό σύστημα, το νευρικό σύστημα και τους μεσημβρινούς.
  • Beauty light therapy: Για την αναζωογόνηση, την αποκατάσταση της απαλότητας και την αποτοξίνωση του δέρματος.
  • Solarium Ultrasum: Με πιστοποίηση σε επτά γλώσσες και ακολουθώντας συγκεκριμένη Ευρωπαϊκή Κοινοτική Οδηγία σχετικά με την ακτινοβολία που μπορεί να δέχεται το ανθρώπινο σώμα.
  • Extension βλεφαρίδων: Η πιο ασφαλής και πρωτοποριακή μέθοδος για extensios βλεφαρίδων.
  • Μόνιμο – ιατρικό μακιγιάζ: Για τις περισσότερες γυναίκες η ιδανική λύση που τις απαλλάσσει από το καθημερινό μακιγιάζ, ενώ σε άλλες γυναίκες είναι η μαγική λύση για να καλύψουν μια ανατομική ατέλεια στο πρόσωπο ή στο σώμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου