ΤΟΠΙΚΑ

Ελένη Παπαθανασίου: «Μεγάλη ανατροπή στις 26 Μαΐου»

ελένη-παπαθανασίου-μεγάλη-ανατροπή-505622

Το μήνυμα της δημοσιογράφου και υποψήφιας με τον συνδυασμό του Ι. Αποστολάκη «Μαζί για τον Βόλο» στην τελική ευθεία προς τις κάλπες

Τη στήριξη των συμπολιτών της ζητά η δημοσιογράφος Ελένη Παπαθανασίου για να μπορέσει να συμβάλλει στη μεγάλη προσπάθεια αλλαγής στο Δήμο Βόλου. Στο μήνυμά της στην τελική ευθεία προς τις κάλπες η Ελένη Παπαθανασίου που θέτει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ιάσονα Αποστολάκη «Μαζί για τον Βόλο» αναφέρει:

«Φίλοι μου, φτάσαμε πλέον στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές.

Ο Βόλος μας αλλάζει σελίδα στις 26 Μαΐου. Ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας στη μεγάλη προσπάθεια για την επόμενη μέρα του τόπου που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω. Σ’ ένα ψηφοδέλτιο νίκης, δύναμης, προοπτικής, καινοτομίας, με φρέσκα και πάνω απ’ όλα με καθαρά πρόσωπα σε ιδέες, συμπεριφορές και ικανότητες… Στο ψηφοδέλτιο «Μαζί για τον Βόλο» με επικεφαλής τον οικονομολόγο με μεταπτυχιακές σπουδές και υποψήφιο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ιάσονα Αποστολάκη.

ΜΑΖΙ για τον Βόλο λοιπόν… Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε και θα πετύχουμε.

Για να λάμψει ο Βόλος, της ανάπτυξης, της ισότητας των δύο φύλων και της αλληλεγγύης.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, συνταξιδιώτες σ’ ένα υπέροχο ταξίδι δημιουργίας για τον Βόλο που ονειρευόμαστε. ΜΑΖΙ, με το βλέμμα στις ευπαθείς ομάδες, για ένα Βόλο με προσβασιμότητα και ίσες ευκαιρίες για τα Ατομα με Αναπηρίες.

ΜΑΖΙ, με την προσοχή σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας και όχι μόνο σε δυο κεντρικούς δρόμους.

ΜΑΖΙ, για να πετύχουμε δυναμική πολυπληθή γυναικεία παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου και να απομακρύνουμε τις απαράδεκτες συμπεριφορές απέναντι στις αιρετές γυναίκες, μα και σε δημοσιογράφους, που ορθώνουν λόγο και ανάστημα.

ΜΑΖΙ, με αγώνες και σεβασμό για το περιβάλλον, επειδή απλά δικαιούμαστε να αναπνέουμε καθαρό αέρα σ’ αυτήν την πόλη, εμείς και τα παιδιά μας.

ΜΑΖΙ για να μπορούμε να εκφράζουμε ελεύθερα τις απόψεις μας, χωρίς λοιδορίες και απαράδεκτες συμπεριφορές που κάνουν τον γύρο της Ελλάδας, εξευτελίζοντας την πόλη μας.

ΜΑΖΙ για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την αλληλεγγύη.

Αντέχουμε στις τρικυμίες, ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις και είμαστε έτοιμοι να το αποδείξουμε…».

«Με μπροστάρη έναν νέο άνθρωπο, τον Ιάσονα Αποστολάκη και με νέους ανθρώπους στο μυαλό και στις ιδέες, με όραμα, για τον Βόλο που ονειρευόμαστε. Γινόμαστε όλοι μια δυνατή αλυσίδα δύναμης και προοπτικής και πάμε δυνατά για τη νίκη.

Ολοι μαζί για τη μεγάλη ανατροπή της 26ης Μαΐου…» καταλήγει στο μήνυμά της η δημοσιογράφος Ελένη Παπαθανασίου υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο Βόλου με τον Ιάσονα Αποστολάκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου