ΤΟΠΙΚΑ

Υποτροφίες της Ισραηλιτικής Kοινότητας Βόλου σε φοιτητές

υποτροφίες-της-ισραηλιτικής-kοινότητ-505632

Ειδική τελετή αύριο Δευτέρα στο «Κορδάτος»

Η καθιερωμένη τελετή απονομής υποτροφιών σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από την Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου διοργανώνεται αύριο Δευτέρα 20 Μαΐου στις 7.30 το απόγευμα στο μφιθέατρο «Γιάννης Κορδάτος» του παραλιακού συγκροτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο. Οι υποτροφίες είναι ευγενική χορηγία της οικογένειας του αείμνηστου δωρητή της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου Ζαχαρία Σακκή και η τελετή απονομής πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Μετά την τελετή της απονομής θα παρουσιαστεί από μαθητές και μαθήτριες του 3ου Γενικού Λυκείου Βόλου θεατρικό δρώμενο, βασισμένο στο έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Η τελευταία μαύρη γάτα» το οποίο καταφέρεται εναντίον του ρατσισμού και της προκατάληψης απέναντι στο διαφορετικό.

Τη διασκευή διαλόγων –επιμέλεια ανέλαβε η ΑνθούλαΖαχαρού.

Συμμετέχουν με την καθοδήγηση των καθηγητριών Ανθούλας Ζαχαρού, Μαρίας Κούκου και Μαρίας Παπαζήση οι κάτωθι μαθητές με αλφαβητική σειρά: Ανδρόνογλου Αλέξανδρος, Βολιώτη Παναγιώτα, Βολιώτης Ευάγγελος, Γαβρινιώτης Ρωμανός, Γαρμπή Θεοδώρα, Γερογιάννης Κων/νος, Διαμαντή Μαρούσα, Ζήσης Σπύρος, Λάφης Ιωάννης, Μυτιλιός Ανδρέας, Παναγιωτόπουλου Αναστασία, Ντάμπλιας Φανούρης, Παπαθανασίου Κων/νος, Παπανικολάου Μαρία, Πούλιου Αναστασία, Σιμόπουλος Αγγελος, Σκοτινιώτη Βερονίκη, Σουλιώτη Μαλαματένια, Στόγια Χρύσα, Φασουλίδη Αθηνά. Αφήγηση: Χαλάτση Βασιλική.

Το χορευτικό τμήμα απαρτίζουν οι Διαμαντή Βασιλεία, Διαμαντή Μαριάννα, Ευαγγελοπούλου Θένια, Κουτρούμπα Φωτεινή, Παπανικολάου Μαρία, Παναγιωτοπούλου Αναστασία, Πούλιου Αναστασία, Σαρηγιάννη Ρένια, Σκοτινιώτη Βερονίκη, Σπανού Μαριλίζα, Στόγια Χρύσα, Ντάφου Μαρία. Τα σκηνικά επιμελήθηκε η Μαλαματένια Σουλιώτη και την τεχνική υποστήριξηοι Λορέντζο Χιούσα και Ζήσης Γούναρης. Μετά το πέρας της τελετής θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου