ΤΟΠΙΚΑ

Νίκος Αγγελέτος: Τις προτεραιότητες τις θέτουν οι πολίτες και οι ίδιες οι κοινωνίες

νίκος-αγγελέτος-τις-προτεραιότητες-τ-506724

«Συμμετέχουμε στον δημόσιο διάλογο έντιμα, ανοιχτά», τονίζει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου με τη Νάνσυ Καπούλα

Κάλεσμα στους δημότες να εμπιστευτούν εκείνους που δεν δίνουν μόνο υποσχέσεις, αλλά όσα δεσμεύονται γίνονται πράξεις, γνωρίζουν από συνεργασίες, θέτουν στόχους και υλοποιούν απευθύνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Βόλος – Εξυπνη Πόλη» Νίκος Αγγελέτος. Σε συνέντευξή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Αγγελέτος, πρόεδρος της Ενωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος και οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, δηλώνει ότι, εφόσον οι πολίτες τον εμπιστευτούν με την ψήφο τους, θα τιμήσει την επιλογή τους, με το ήθος, την υπευθυνότητά, τον σεβασμό και την αγωνιστικότητα που πορεύεται όλα αυτά τα χρόνια. Οσον αφορά στον «Κλεισθένη» και τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται αναφέρει ότι «όλοι μας καλούμαστε να πράξουμε και να λειτουργήσουμε για το καλό και το συμφέρον των δημοτών και του Δήμου μας. Συμμετέχουμε στον δημόσιο διάλογο έντιμα, ανοιχτά απέναντι στους συμπολίτες μας και καταθέτουμε όλοι τις απόψεις μας», ενώ για το έργο της Δημοτικής Αρχής επισημαίνει ότι υπάρχει μια επιλεκτική στάση ως προς το πού και το πώς γίνονται έργα στην πόλη και μια απαξίωση για άλλες περιοχές.

Συνέντευξη στη ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

Τι σημαίνει για εσάς η εκλογή σας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές;

Θεωρώ αρχικά ότι χρέος όλων μας είναι η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία. Αποφασίζουμε όλοι για το μέλλον της πόλης μας.

Εφόσον οι συμπολίτες μου με τιμήσουν με την ψήφο τους, έχω ηθικό χρέος να τιμήσω την επιλογή τους, να τιμήσω τους ίδιους με το ήθος, την υπευθυνότητα, τον σεβασμό και την αγωνιστικότητα που πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Στόχος μας να αναπτύξουμε μια πιο αρμονική και παραγωγική σχέση της αυτοδιοίκησης με τους συμπολίτες μας. Μια πόλη «Εξυπνη», κοντά στις ανάγκες των πολιτών, του Δήμου μας. Μια πόλη του «αύριο».

Ποιες είναι οι προτεραιότητες που θέτει ο συνδυασμός «Βόλος – Εξυπνη Πόλη», αν ο κόσμος σας τιμήσει με την ψήφο του;

Τις προτεραιότητες τις θέτουν οι πολίτες και οι ίδιες οι κοινωνίες. Εμείς καλούμαστε να τους ακούσουμε, να τις ιεραρχήσουμε και να υλοποιήσουμε το έργο μας.

Απαιτείται σωστή οργάνωση του Δήμου σε κάθε επίπεδο και τομείς με τη συνεργασία όλων των υπηρεσιών και υπαλλήλων του ενιαίου Δήμου Βόλου.

Απαιτούνται σταθερά βήματα και για να γίνουν πρέπει να υπάρξει ενημέρωση για την κατάσταση του Δήμου κι ορθολογική οργάνωση.

Ο «Κλεισθένης» επιτάσσει συνεργασίες. Πόσο εύκολο και εφικτό είναι κάτι τέτοιο στο Δήμο Βόλου;

Με τον «Κλεισθένη» δημιουργούνται νέα δεδομένα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

Ολοι μας καλούμαστε να πράξουμε και να λειτουργήσουμε για το καλό και το συμφέρον των δημοτών και του Δήμου μας. Συμμετέχουμε στον δημόσιο διάλογο έντιμα, ανοιχτά απέναντι στους συμπολίτες μας και καταθέτουμε όλοι τις απόψεις μας.

Μέσα από συζήτηση έντιμη και ειλικρινή θα μπορέσουμε να «χτίσουμε» γερές και στέρεες βάσεις για την επόμενη ημέρα.

Γιατί οι πολίτες να ψηφίσουν τον συνδυασμό «Βόλος – Εξυπνη Πόλη» κι εσάς προσωπικά;

Γιατί ξέρω ότι έχουμε τις λύσεις… Τις «Εξυπνες Λύσεις» που θα καταστήσουν την πόλη μας σημείο αναφοράς, ανάπτυξης και πραγματικά όπως θέλουμε τον Βόλο του αύριο.

Να εμπιστευτούν εκείνους που δεν δίνουν μόνο υποσχέσεις, αλλά όσα δεσμεύονται γίνονται πράξεις. Γνωρίζουν από συνεργασίες, θέτουν στόχους και υλοποιούν.

Η εμπειρία σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα των προσώπων που πλαισιώνουν τον συνδυασμό, εγγυώνται την ευκαιρία, να δούμε ξανά την πόλη μας, όπως ακριβώς της αξίζει! Ο τόπος μας χρειάζεται δραστικές λύσεις και τις χρειάζεται ΤΩΡΑ!

Πώς βλέπετε το έργο της παρούσας Δημοτικής Αρχής;

Υπάρχει μια επιλεκτική στάση ως προς το πού και το πώς γίνονται έργα στην πόλη και μια απαξίωση για άλλες περιοχές. Είναι δυσανάλογα τα έργα που γίνονται συγκριτικά με το σύνολο των δημοτικών ενοτήτων.

Μπορείς να διαχειρίζεσαι απλά μια καθημερινότητα και να υλοποιείς έργα ήδη ενταγμένα, χωρίς όραμα για την πόλη και μπορείς να έχεις όραμα για την ανάπτυξη της πόλης, τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών, την επαφή με τον κόσμο.

Ο δημότης θα πρέπει να συμμετέχει στη διακυβέρνηση του τόπου του, με διάλογο κι έκφραση γνώμης. Οι πολίτες ψηφίζουν και οι πολίτες κρατούν τις τύχες της πόλης στα χέρια τους.

Ξημερώνει Δευτέρα και είστε δημοτικός σύμβουλος. Τι να περιμένουν οι δημότες από τον Νίκο Αγγελέτο;

Οτι θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια να μην απογοητεύσω τους συνδημότες μου και θα παλέψω για το αύριο του Δήμου μας από άκρη σ’ άκρη.

Οπως έχω πει, κύριος στόχος του συνδυασμού «Βόλος – Εξυπνη Πόλη» είναι να μπορέσει αυτή η πόλη να αρχίσει να λειτουργεί ξανά. Θα πρέπει όλα αυτά που συζητούμε από ιδέες να γίνουν πράξεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου