ΤΟΠΙΚΑ

Δράσεις ανάπτυξης σε Αγιο Δημήτριο και Αη – Γιάννη

δράσεις-ανάπτυξης-σε-αγιο-δημήτριο-κα-506847

Το πλάνο ενίσχυσης του τουρισμού παρουσίασε η υποψήφια δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Μαρία Σαμαρά

Τα πρόγραμμα δράσεων και παρεμβάσεων για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας αλλά και την ώθηση που χρειάζεται να δοθεί για την ανάπτυξη στον Άγιο Δημήτριο και στον Αη – Γιάννη μέσα από τον τουρισμό και άλλους πυλώνες παρουσίασε χθες το απόγευμα η επικεφαλής του συνδυασμού «Κίνηση Ενότητας» και υποψήφια δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Μαρία Σαμαρά.

Η προγραμματισμένη ομιλία της κ. Σαμαρά πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Δημήτριο.

Η κ. Σαμαρά τόνισε πως «ο συνδυασμός μας έχει πρόγραμμα ολοκληρωμένο για τον τουρισμό στην περιοχή που για πολλές οικογένειες αποτελεί βασικό βιοποριστικό μέσο».

Η ίδια αναφέρθηκε στην έμφαση που θα δοθεί σε θέματα της καθαριότητας, του καθαρισμού των παραλιών, της ομαλής πρόσβασης των λουομένων, αλλά και της στήριξης των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον Αη – Γιάννη και συμβάλλουν στην τόνωση της τοπικής οικονομίας. Ακόμη αναφέρθηκε στη σύσταση και λειτουργία Λιμενικού γραφείου στον Αγιο Ιωάννη.

Τέλος εστίασε «στα προβλήματα που έχει η κοινότητα του Αγίου Δημητρίου με τον Αγιο Ιωάννη και πρέπει άμεσα να αποκατασταθούν στον τομέα της ύδρευσης αλλά και στην αγροτική οδοποιία, στην επέκταση ηλεκτροφωτισμού».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου