ΤΟΠΙΚΑ

Αναίρεση στο βούλευμα για την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα

αναίρεση-στο-βούλευμα-για-την-άδεια-στ-507448

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η έκδοση της απόφασης της Εισαγγελέα του Άρειου Πάγου Ξένης Δημητρίου για το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου που ήταν απορριπτικό στο αίτημα του αρχιεκτελεστή της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει αναίρεση στο βούλευμα.

Το πλήρες περιεχόμενο της απόφασης δεν είναι ακόμη γνωστό, καθώς αναμένεται να καθαρογραφεί και να αποσταλεί στο Πρωτοδικείου του Βόλου για να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Έγκυρες πηγές πάντως χαρακτηρίζουν ως πρωτόγνωρο το γεγονός ότι υπάλληλος του Πρωτοδικείου Βόλου αναγκάζεται να παραμείνει πέραν του ωραρίου εργασίας του για να παραλάβει την απόφαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και στη συνέχεια να τη δώσει για αριθμό πρωτοκόλλου και να την κοινοποιήσει στο Πρωτοδικείο.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα νωρίς το μεσημέρι, όπως είχε γράψει το taxydromos.gr, ο Δημήτρης Κουφοντίνας μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείο Βόλου, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε μετά την πολυήμερη απεργία πείνας, με αίτημα να του χορηγηθεί άδεια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου