ΤΟΠΙΚΑ

Μιλτ. Παπαδημητρίου: «Είμαστε ανεξάρτητοι»

μιλτ-παπαδημητρίου-είμαστε-ανεξάρτ-507886

Σε ανάρτηση που φιλοξενείται στην σελίδα της Αδέσμευτης Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας στο Facebook, ο υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου, Μιλτ. Παπαδημητρίου δηλώνει ότι δεν δέχεται το χρίσμα που δόθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ στον συνδυασμό του, αναφέροντας: «Είμαστε ανεξάρτητοι, δεν ζητήσαμε χρίσμα από κανέναν».

Όπως αναφέρει, «η Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία

είναι καθαρά αυτοδιοικητικός, ανεξάρτητος συνδυασμός, απαρτίζεται από άτομα που ανήκουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους, από όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες.

Ούτε χρίσμα ζητήσαμε, ούτε διαπραγματευτήκαμε ποτέ και με κανέναν.

Όποιος θέλει ταμπέλα μπορεί να την αναζητήσει σε άλλο αυτοδιοικητικό συνδυασμό.

Ο συνδυασμός του οποίου έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής, είναι ανεξάρτητος, πολυσυλλεκτικός και προφανώς ζητά στήριξη από όλους τους πολίτες του Δήμου μας. Συνεχίζουμε με πίστη στις δυνάμεις μας και με μόνο κριτήριο το καλό του τόπου και των δημοτών μας.

Καλούμε τους πολίτες του Δήμου μας να δώσουν την στήριξη τους στην Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία, να εμπιστευτούν τις ελπίδες τους για το καλύτερο αύριο του τόπου μας.

Καλούμε να δώσουν αποστομωτική και ηχηρή απάντηση στο διχασμό που προσπαθεί να επιβάλλει ο κομματικός μηχανισμός του συνδυασμού του κ. Μιτζικού και να τον στείλουν σε αναζήτηση νέου δήμου μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου