«Ναι στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την ανάπτυξη»

Τελευταία ενημέρωση: 2019-05-17, 13:19:55
«Ναι στην επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, την ανάπτυξη»

Τόνισε ο Βολιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Ξηραδάκης

 

Στο όραμά του, που είναι η δημιουργία μιας Ελλάδας, που θα στηρίζεται στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία και η οποία θα δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, προκειμένου να είναι ανταγωνιστική επιχειρηματικά στο διεθνές περιβάλλον στηριζόμενη περισσότερο στις δικές της δυνάμεις, αναφέρθηκε ο Βολιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Ξηραδάκης στην συνάντηση-γεύμα που παρέθεσε την περασμένη το μεσημέρι, στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, στους προέδρους των ΝΟΔΕ και ΔΗΜ.Τ.Ο Αττικής και Πειραιά. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής μίλησε για την ανάγκη εκπροσώπησης της θαλάσσιας οικονομίας και της ναυτιλίας στο Ευρωκοινοβούλιο και τους λόγους που τον οδήγησαν στον στίβο της πολιτικής, με την συστράτευσή του στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Αργότερα την ίδια μέρα ο Γ. Ξηραδάκης παρευρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου «Β. Ηπειρος - Το δάκρυ του Ελληνισμού» του Αντώνη Φούσα, όπου και τιμήθηκε για τη δωρεά - παραχώρηση σχολικού λεωφορείου στους μαθητές της μειονότητας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου στους Βουλιαράτες της Β. Ηπείρου.

Έπειτα ο κ. Ξηραδάκης συμμετείχε σε προγραμματισμένη εκδήλωση – ομιλία στα κινηματοθέατρα «Λάμπρος Κωνσταντάρας και Ρένα Βλαχοπούλου» στο Αιγάλεω Αττικής, μαζί με την υποψήφια βουλευτή και φίλη του Δήμητρα Κορμπά, με θέμα «Ευρώπη: η ιστορία, η θέση και η προοπτική μας».

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
4
=