Μαρία Σαμαρά: «Δεν ζητήσαμε χρίσμα και στήριξη από κανένα κόμμα»

Τελευταία ενημέρωση: 2019-05-17, 10:25:28
Μαρία Σαμαρά: «Δεν ζητήσαμε χρίσμα και στήριξη από κανένα κόμμα»

Αντιδράσεις προκάλεσαν τα χρίσματα που μοίρασε η Κουμουνδούρου σε πέντε υποψηφίους των αυτοδιοικητικών εκλογών στη Μαγνησία. Στο χρίσμα αντέδρασε η υποψήφια δήμαρχος Ζαγοράς- Μουρεσίου, Μαρία Σαμαρά. Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «ο Συνδυασμός «Κίνηση Ενότητας» είναι ένας ανεξάρτητος αυτοδιοικητικός συνδυασμός με υποψηφίους που προέρχονται από όλους τους ιδεολογικούς και πολιτικούς χώρους, και οι οποίοι μπροστά στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για μια νέα σελίδα στον τόπο, έχουν αφήσει τις κομματικές τους ταυτότητες σπίτι τους και ενωμένοι, δυναμικά και με καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά εργαζόμαστε για την νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου, ώστε να οδηγήσουμε τον τόπο στην πολυπόθητη ανάπτυξη.

Ο συνδυασμός μας δεν ζήτησε ούτε το χρίσμα κανενός κόμματος ούτε την στήριξη κάποιου κόμματος ή πολιτικού φορέα.

Προσωπικά μαζί με μια πλατιά συμμαχία πολιτών δημιουργήσαμε ανεξάρτητα και αυτόνομα από κόμματα, τον συνδυασμό «Κίνηση Ενότητας» που ήδη έχει την στήριξη της πλειοψηφίας των δημοτών και αυτό θα αποτυπωθεί στην κάλπη.

Ο σεβασμός στα πολιτικά κόμματα και η αναγνώριση του θεσμικού τους ρόλου ως θεμέλια για την δημοκρατία μας είναι δεδομένος, ωστόσο εκφράζουμε για ακόμη μια φορά την κυρίαρχη θέση μας πως η «Κίνηση Ενότητας» είναι ανεξάρτητος από κόμματα, όπως είναι, απευθύνεται σε όλους τους δημότες».

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
5
=