Τιμούν τον Χαράλαμπο Τσιμά

Τελευταία ενημέρωση: 2019-05-16, 18:59:57
Τιμούν τον Χαράλαμπο Τσιμά

Πλακέτα θα απονεμηθεί σε εκδήλωση κατά του καπνίσματος

 

Αντικαπνιστική εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους με πρωτοβουλία του ευεργέτη της πόλης Χαράλαμπου Τσιμά και του Ροταριανού Ομίλου Βόλου διοργανώνεται την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 7.30 το απόγευμα στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου.

Στην εκδήλωση με τίτλο «Τσιγάρο ή …Παιδεία;» συμμετέχει η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας με ομιλητή τον Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη, o οποίος και θα απονείμει τιμητική πλακέτα στον κ. Τσιμά για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο. Επίσης συμμετέχουν ο γνωστός πνευμονολόγος Χρήστου Κωνσταντίνος και η συγγραφέας, εκπαιδευτικός Ζωή Γεροστάθη με το βιβλίο «Χοπ …Τρύπωσα».

Την εκδήλωση πλαισιώνουν στο αρμόνιο ο Ιωάννης Καραλάκος εκπαιδευτικός και η μικρή Αλεξάνδρα Καραβασάνη σόλο τραγούδι, καθώς και οι μαθητές του Στ 2 τμήματος του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας με ένα θεατρικό δρώμενο με θέμα το τσιγάρο και τα συστατικά του και δύο τραγούδια υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Τσιμπλούλη Γεράσιμου και Παπαβασιλείου Αικατερίνης.

Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το κέρδος της συγγραφέα από την πώληση του βιβλίου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διπλασιαστεί από τον κ. Τσιμά και θα προσφερθεί στην ΕΛΕΠΑΠ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
8
=