ΤΟΠΙΚΑ

Γιώργος Τόρης: «Η ανοδική πορεία του Δήμου Βόλου θα συνεχιστεί»

γιώργος-τόρης-η-ανοδική-πορεία-του-δή-510561

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αχ. Μπέου «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» μιλά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για την προεκλογική αναμέτρηση

«Θα βάλω τις δυνάμεις μου για να συνεισφέρω τα μέγιστα στην πόλη που ζω, δραστηριοποιούμαι και απολαμβάνω. Εύχομαι οι συνδημότες μου να με εμπιστευτούν και να με τιμήσουν με την ψήφο τους». Αυτό τονίζει σε συνέντευξή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Γιώργος Τόρης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου με τον συνδυασμό του σημερινού δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική».

Συνέντευξη στη ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Κύριε Τόρη, η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς σας με τον συνδυασμό του Αχ. Μπέου «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» είναι αλήθεια ότι προκάλεσε αίσθηση. «Παρεμβάλλεται» βλέπετε ο Ολυμπιακός Βόλου…

Κοιτάξτε να δείτε. Από την πρώτη στιγμή δήλωσα πως η συγκυρία είναι κρίσιμη για την πορεία των πραγμάτων της πόλης μας, καθώς διακυβεύονται πολλά και σημαντικά πράγματα και ότι θεώρησα χρέος μου να συνεισφέρω με όσες δυνάμεις διαθέτω και να ανταποδώσω κάποια πράγματα από όσα η πόλη μού έχει προσφέρει.

Η επιλογή μου αυτή είναι συνειδητή. Παράλληλα όμως είναι και ανεξάρτητη από τα αισθήματα που έχω και θα συνεχίσω για πάντα να έχω προς την ομάδα που αγαπώ και τόσο χρόνια με κάθε τρόπο υπηρετώ, τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το μεγαλύτερο κίνητρο όμως αυτή τη στιγμή είναι το μέλλον της πόλης. Σ ΄αυτό το κομμάτι δεν χωρούν πειραματισμοί. Εχω μόνο να δώσω και τίποτα να πάρω. Την επόμενη ημέρα των εκλογών όλοι καλούμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την πόλη. Για μένα προσωπικά η θέση ανάμεσα στους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου δεν είναι συνυφασμένη με το ίδιο όφελος, με το κέρδος. Είναι μία θέση ευθύνης και προσφοράς. Οχι προσπορισμού. Για αυτό και σ’ όσους έσπευσαν να ρίξουν χολή όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά μου, λέω μόνο τούτο: Δεν λυγίζω. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή και δύναμη για μένα είναι η αγάπη του κόσμου. Και αυτή τη γεύομαι απλόχερα σε κάθε γωνιά του Καλλικρατικού Δήμου Βόλου που επισκέπτομαι καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν την αναγεννητική πορεία του Δήμου Βόλου, που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια και θα συνεχιστεί και για την επόμενη τετραετία. Είμαι βέβαιος για αυτό.

Τα μηνύματα που λαμβάνετε στις περιοδείες σάς έχουν δημιουργήσει αυτή τη βεβαιότητα;

Ασφαλώς. Ο Βόλος δεν θα γυρίσει πίσω. Το μήνυμα που λαμβάνουμε από όλους τους δημότες είναι πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί. Δεν μπορούμε να πάμε σε πειραματισμούς, ούτε να αφήσουμε την πόλη έρμαιο κομματικών υποψηφίων, που το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι να ικανοποιήσουν τις πολιτικές ντιρεκτίβες των κομμάτων τους.

Ποιο εκτιμάτε πως είναι το πλεονέκτημα του δικού σας συνδυασμού έναντι των άλλων;

Καταρχήν δεν είμαστε ένας κομματικός συνδυασμός. Υπάρχει μία πολυσυλλεκτικότητα. Αυτό ο κόσμος το εκτιμά, διότι πάνω από όλα θέλει στο δημοτικό συμβούλιο να συμμετέχουν άνθρωποι, που έχουν όρεξη να δουλέψουν για να υπηρετήσουν και να προσφέρουν στους δημότες.

Επίσης ο λαός πολύ σοφά λέει ότι «ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις». Και ο Βόλος είναι κερδισμένος τα τελευταία πέντε χρόνια με δήμαρχο τον Αχ. Μπέο. Μετά από πολλά χρόνια είδε έναν δήμαρχο αποτελεσματικό, να βρίσκεται δίπλα στους δημότες, να πασχίζει για αυτούς και να προσπαθεί για το καλύτερο. Ξέρει να συντονίζει την ομάδα και αυτό εμπνέει και εμάς. Για αυτό και είμαστε όλοι μαζί αποφασισμένοι να παλέψουμε για να πάμε την πόλη ακόμη πιο μπροστά. Μπορούμε και θα το κάνουμε.

Tι σημαίνει για εσάς η εκλογή σας στο νέο δημοτικό συμβούλιο;

Εφόσον οι συμπολίτες μου με τιμήσουν με την ψήφο τους και εκλεγώ, προτεραιότητά μου θα είναι να τιμήσω με το ήθος μου, την υπευθυνότητά μου και την εργατικότητά μου την επιλογή τους. Το προσωπικό μου στίγμα θα είναι συνυφασμένο με το στίγμα των συμπολιτών μου. Η ενεργή συμμετοχή όλων. Θέλω να γίνει πιο αρμονική και πιο παραγωγική η σχέση πολίτη και αυτοδιοίκησης. Θέλω εν κατακλείδι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε ο Βόλος που αγαπάμε να αξιοποιήσει τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα και να γίνει μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη. Θα βάλω τις δυνάμεις μου για να συνεισφέρω τα μέγιστα στην πόλη που ζω, δραστηριοποιούμαι και απολαμβάνω. Εύχομαι οι συνδημότες μου να με εμπιστευτούν και να με τιμήσουν με την ψήφο τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου