Κ. Χαλέβας: Κάλεσμα συμμετοχής στο νέο ρεκόρ Γκίνες

Τελευταία ενημέρωση: 2019-05-15, 18:51:17
Κ. Χαλέβας: Κάλεσμα συμμετοχής στο νέο ρεκόρ Γκίνες

Για τη μεγαλύτερη τσιπουροκατάνυξη!

 

Ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Χαλέβας Κώστας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της προετοιμασίας για το νέο Ρεκόρ Γκίνες, αυτό της τσιπουροκατάνυξης, καλεί όλους τους φορείς και έχοντες σχέση με την εστίαση (ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες τσιπουράδικων) να δηλώσουν συμμετοχή στο γραφείο του στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στον 1ο όροφο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 6980242654 και 2421352723. Ο κ. Χαλέβας περιμένει τους ιδιοκτήτες τσιπουράδικων, τους οινοποιούς και τους συνεταιρισμούς να δηλώσουν συμμετοχή στο γραφείο του στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στον 1ο όροφο την Πέμπτη 16/5/2019 μεταξύ 16:00 – 17:00.

«Το νέο αυτό ρεκόρ Γκίνες της Τσιπουροκατάνυξης έχει ως στόχο την προβολή της αναγνωρισιμότητας του τσίπουρου ως εθνικού προϊόντος, καθώς επίσης και την τουριστική προβολή του τόπου μας. Επίσης, επιδίωξη του αντιπεριφερειάρχη αποτελεί η καθιέρωση ενός φεστιβάλ με το όνομα «Σεπτέμπερφεστ» κατ’ αντιστοιχία με το Oktoberfest των Γερμανών. Πρέπει να σημειωθεί ότι για την όλη διαδικασία έχει ήδη κατοχυρωθεί η αιγίδα της UNESCO και του Υπουργείου Πολιτισμού. Η παρουσία όλων των αρμοδίων είναι σημαντική ώστε να επιτευχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η διαδικασία», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
8
=