ΤΟΠΙΚΑ

Γ. Αμυράς: «Η πρώτη φορά Αριστερά θα είναι και η τελευταία…»

γ-αμυράς-η-πρώτη-φορά-αριστερά-θα-είν-510805

Περιοδεία του υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ σε Αλμυρό και Βόλο

Tη βεβαιότητα ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις ευρωεκλογές και θα συγκροτήσει μία δυνατή ευρωομάδα στις Βρυξέλλες που θα παλέψει δυναμικά τα ζητήματα που αφορούν στην Ελλάδα, εξέφρασε χθες από τον Βόλο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αμυράς. Ο κ. Αμυράς περιόδευσε χθες στον Αλμυρό και τον Βόλο. Τον υποψήφιο ευρωβουλευτή στις επαφές του στον Βόλο με εθελοντές και εκπροσώπους κοινωνικών συλλόγων συνόδευαν από τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας ο γραμματέας Χρήστος Καραβασίλης και η Εφη Αντωνίου, υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της Νάνσυς Καπούλα «Βόλος – Εξυπνη Πόλη».

Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής είπε πως οι εκλογές της 26ης Μαΐου μπορούν να ανοίξουν διάπλατα την πόρτα για πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα, με καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

«Πρέπει να επαναφέρουμε την «επανάσταση της λογικής» στο προσκήνιο. Με μία καθαρή νίκη της ΝΔ στις 26 Μαΐου θα ανοίξει διάπλατα η πόρτα για έξοδο του κ. Τσίπρα από τη διακυβέρνηση. Είμαι πεπεισμένος ότι η πρώτη φορά Αριστερά θα είναι και η τελευταία», σημείωσε ο Γιώργος Αμυράς δίνοντας το πολιτικό στίγμα των εκλογών.

Ο κ. Αμυράς δήλωσε ακόμη πως η δική του υποψηφιότητα εστιάζει στο πρόβλημα της φυγής των νέων στο εξωτερικό, στην υπερφορολόγηση που έχει τσακίσει την αγορά και τη συνεχή μείωση των εισοδημάτων που κάνει τα νοικοκυριά να ασφυκτιούν, στην κλιματική αλλαγή και στην προστασία των προσωπικών δεδομένων.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου