ΤΟΠΙΚΑ

«Σάρωσε» η Συνδικαλιστική Ενότητα Οικοδόμων

σάρωσε-η-συνδικαλιστική-ενότητα-οι-512195

Κέρδισε 9 από τις 11 έδρες στο τοπικό συνδικάτο και την απόλυτη πλειοψηφία στη νέα Διοίκηση

Η παράταξη Συνδικαλιστική Ενότητα Οικοδόμων είναι η μεγάλη νικήτρια των εκλογών στο Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Μαγνησίας. Η Συνδικαλιστική Ενότητα υπερψηφίστηκε και κατάφερε να κερδίσει την απόλυτα πλειοψηφία αφού πήρε τις 9 από τις 11 έδρες. Τις υπόλοιπες δύο κέρδισε η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Οικοδόμων που ωστόσο δεν κατάφερε να εκλέξει αντιπροσώπους ούτε στο ΕΚΒ, ούτε στην Ομοσπονδία Οικοδόμων.

Ειδικότερα, στις εκλογές του τοπικού συνδικάτου ψήφισαν 181 μέλη, βρέθηκαν 171 έγκυρα ψηφοδέλτια και 2 άκυρα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωση η εφορευτική επιτροπή: Η Συνδικαλιστική Ενότητα Οικοδόμων έλαβε 153 ψήφους και κέρδισε συνολικά εννιά έδρες, η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Οικοδόμων πήρε 26 ψήφους και κέρδισε δύο έδρες. Στη νέα διοίκηση από τη Συνδικαλιστική Ενότητα Οικοδόμων εκλέγονται οι: Κων. Σιάρρας, Ι. Τσιώλης, Νικ. Γκαραβέλας, Π. Μαντάς, Πασχ. Καρατσιβούδης, Κων. Ατέσης, Θαν. Σταμτσιρούδης, Νικ. Δήμος και Βασ. Τάρες. Από τη Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία εκλέγονται οι :Παρ. Πατσιαβούδης και Γ. Κουρελάς.

Για τους αντιπροσώπους στο Εργατικό Κέντρο Βόλου η Συνδικαλιστική Ενότητα Οικοδόμων κέρδισε τρεις έδρες και εκλέγει τους: Κων. Σιάρρα, Θαν. Μαντζαβίνο και Νικ. Γκαραβέλα ενώ η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία καμία.

Στην Ομοσπονδία Οικοδόμων επίσης οι δύο αντιπρόσωποι που εκλέχτηκαν ανήκουν στη Συνδικαλιστική Ενότητα Οικοδόμων και είναι οι Κων. Σιάρρας και Ι. Τσιώλης. Τέλος στην Εξελεγκτική Επιτροπή η Συνδικαλιστική Ενότητα Οικοδόμων κέρδισε και τις τρεις έδρες με τους Λ. Τράτσα, Λ. Τσιώλη και Γ. Καραχάλιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου