ΤΟΠΙΚΑ

Στη Μακεδονία ο Παύλος Μαρκάκης

στη-μακεδονία-ο-παύλος-μαρκάκης-512402

Στις Σέρρες στην ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου παραβρέθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ελληνική Λύση»

Στη Μακεδονία βρέθηκε την περασμένη Κυριακή ο Παύλος Μαρκάκης υπ. ευρωβουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» του Κυριάκου Βελόπουλου.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του κ. Μαρκάκη ήταν η Θεσσαλονίκη όπου συναντήθηκε με φίλους και στελέχη της «Ελληνικής Λύση», με πολλούς από τους οποίους διατηρεί φιλικές και συναδελφικές σχέσεις από την εποχή των φοιτητικών χρόνων στη Πολυτεχνική Σχολή Θεσσαλονίκης.

Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του κ. Μαρκάκη «του μετέφεραν τη βούληση μεγάλης μερίδας του εκλογικού σώματος να στηρίξουν τον Κυριάκο Βελόπουλο, αναγνωρίζοντας τη μαχητική επιχειρηματολογία του για την ακύρωση της συμφωνίας και παράλληλα δήλωσαν πρόθυμοι να βοηθήσουν τον Παύλο Μαρκάκη στη σταυροδοσία μιας και έχουν πλέον τη δυνατότητα αυτή μέσα από το ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Λύσης» για τις ευρωεκλογές».

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο κ. Μαρκάκης παρακολούθησε την ομιλία του Κυρ. Βελόπουλου «σε μια μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων των Σερρών, όπου ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» είχε την ευκαιρία να αφουγκραστεί τον παλμό, αλλά και την ανησυχία των ακροατών για τις μελλοντικές εξελίξεις στα εθνικά θέματα, καθώς και τις παρενέργειες που ήδη άρχισε να παράγει η συμφωνία των Πρεσπών στη Μακεδονία», όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του υποψηφίου ευρωβουλευτή.

Ο κ. Μαρκάκης καταλήγοντας αναφέρει πως «η γενική διαπίστωση είναι ότι τα ποσοστά της «Ελληνικής Λύσης» στη Μακεδονία είναι ιδιαίτερα υψηλά και εξασφαλίζουν την εκπροσώπηση του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου στην Ευρωβουλή και με πολλούς βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου