ΤΟΠΙΚΑ

Συνέδριο για την προώθηση των ελληνικών κρασιών στη Γερμανία

συνέδριο-για-την-προώθηση-των-ελληνικ-512615

Με τη συμμετοχή του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Νικ. Ντίτορα

Στο συνέδριο του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την προώθηση των ελληνικών κρασιών και της σταφίδας στη γερμανική αγορά, συμμετείχε ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος, κ. Νικ. Ντίτορας.

Σκοπός της πρωτοβουλίας, ήταν η επίτευξη νέων συνεργασιών σε διμερές επίπεδο και η είσοδος υψηλά ποιοτικών ελληνικών προϊόντων στη γερμανική αγορά. Στο πλαίσιο αυτό έλαβαν χώρα ομιλίες από εκπροσώπους του αγροτικού, πολιτικού και διπλωματικού χώρου, από εκπροσώπους συνδέσμων και ειδικών με Know How για τη γερμανική αγορά και εξήχθησαν σημαντικά συμπεράσματα, αναφορικά με τη σωστή διαχείριση των υπαρχουσών ευκαιριών.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, αποτελεί την πύλη για την είσοδο στη γερμανική αγορά που είναι παραδοσιακά η σημαντικότερη αγορά της Ευρώπης για τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες. Κάθε χρόνο συμβάλει με στοχευμένες δράσεις και υπηρεσίες στην τόνωση των εξαγωγών, λειτουργώντας ως πύλη εξωστρέφειας για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου