ΤΟΠΙΚΑ

Α. Γεωργιάδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει. Δεν το γλιτώνει με τίποτα»

α-γεωργιάδης-ο-συριζα-θα-χάσει-δεν-το-513696

Μήνυμα ηχηρής νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις κάλπες τόσο των ευρωεκλογών όσο και των εθνικών εκλογών έστειλε το Σάββατο το βράδυ από τον Βόλο, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και Βουλευτής Β’ Αθηνών, Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είχε επαφές και συναντήσεις με στελέχη του κόμματος.

«Στις 26 Μαΐου τελειώνει η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο La Nave με θέμα «Ευρωεκλογές 2019: Για μια δυνατή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη. Στην τελική ευθεία προς τις εκλογές». «Οπως έλεγε ο κ. Τσίπρας το 2014 και μία ψήφος διαφορά είναι αρκετή για να φύγει η Κυβέρνηση. Και εδώ δεν θα είναι μία ψήφος διαφορά, θα είναι εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι διαφορά υπέρ της Ν.Δ. και εναντίον του κ. Τσίπρα, ο οποίος έχει φέρει τον ελληνικό λαό σε απόγνωση και προσπαθεί την τελευταία στιγμή με κάποια ψευτοεπιδόματα να κοροϊδέψει για άλλη μία φορά τους Ελληνες. Οι Ελληνες δεν πρόκειται να γίνουν κορόιδα του κ. Τσίπρα για μία ακόμη φορά», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης εκτιμώντας ότι η απάντηση του ελληνικού λαού στις Πρέσπες, στην υπερφορολόγηση και στην αλαζονεία θα είναι πολύ ηχηρή.

Χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «Βαλκάνιο πονηρό πραματευτή που τον έχει καταλάβει ο καθένας». «Θα χάσει και με πολύ μεγάλη διαφορά. Δεν το γλιτώνει με τίποτα», είπε.

Τον κ. Γεωργιάδη υποδέχθηκε στη Μαγνησία ο Βουλευτής του νομού, Χρήστος Μπουκώρος ο οποίος αναφέρθηκε στο διακύβευμα των ευρωεκλογών που είναι το ίδιο το μέλλον της χώρας. «Οι Ελληνες στις 26 Μαΐου θα δώσουν ηχηρή απάντηση. Φτάνει πια με τον κ. Τσίπρα και την παρέα του. Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ που μετατρέπουν την Ελλάδα σε καθυστερημένο παρακολούθημα της Ευρώπης. Οι Ελληνες και η Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσουν ξανά και αυτό θα γίνει με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η μεγάλη νίκη ξεκινά από τις Ευρωεκλογές. Να μη λείψει κανείς από τη μάχη. Παλεύουμε για το μέλλον της χώρας και το μέλλον των παιδιών μας», είπε ο κ. Μπουκώρος.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Ν.Δ. Δήμος Νταόπουλος τόνισε την ανάγκη οι πολίτες να ψηφίσουν με γνώμονα ποια Ελλάδα θέλουν, με ποια θέση στην Ευρώπη και ενάντια στην καταστροφικότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του Κόμματος Γιώργος Ξηραδάκης, Φερονίκη (Νίκη) Τζαβέλλα και Βασιλική Λαζαράκου, Αφροδίτη Μπλέτα.

Νωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψήφια Δήμαρχο Βόλου Νάνσυ Καπούλα, κατά την επίσκεψή του στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη». Για ακόμη μία φορά, ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους, κυρίως σ’ αυτούς που πήραν την απόφαση ν’ ασχοληθούν πρώτη φορά με τα κοινά.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου