ΤΟΠΙΚΑ

«Η νέα τετραετία πιο δημιουργική» ~ Με έμφαση στις δημοτικές ενότητες

η-νέα-τετραετία-πιο-δημιουργική-με-έ-515436

Η πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου και εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» ζητά ψήφο στήριξης

«Η επόμενη τετραετία θα είναι ακόμη περισσότερο δημιουργική, γιατί υπάρχουν συνέχεια, προγραμματισμός, γνώση. Δεν ξεκινάμε από την αρχή, αλλά συνεχίζουμε» υπογραμμίζει η πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου και εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» Γεωργία Μποντού –Τοκαλή.

Λίγες ημέρες πριν το άνοιγμα της κάλπης η κ. Μποντού –Τοκαλή εξηγεί πώς θα ψηφίσουν οι δημότες και ζητά ψήφο στήριξης από τους συμπολίτες της για να συνεχίσει να προσφέρει «με ήθος, συνέπεια, ειλικρίνεια, εργατικότητα και αγάπη»:

«Λίγες μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές και διαπιστώνοντας πόσο μπερδεμένοι είναι οι συμπολίτες μας, καθώς δεν γνωρίζουν τον νέο εκλογικό νόμο, μια μικρή, κατανοητή ελπίζω, ενημέρωση. Για τον Δήμο Βόλου θα ψηφίσουμε σε 2 κάλπες. Μια κάλπη για τις κοινοτικές εκλογές (Τοπικά συμβούλια – 2 σταυροί σε όλα τα τοπικά ψηφοδέλτια) και μια κάλπη για τις δημοτικές εκλογές (κεντρικό).

Για τις δημοτικές εκλογές, που είμαι υποψήφια, θα υπάρχουν 9 διαφορετικά ψηφοδέλτια, ένα για κάθε Δημοτική Ενότητα διαχωρίζοντας τους υποψήφιους συμβούλους σε δύο ομάδες. Μία ομάδα των υποψηφίων της συγκεκριμένης ενότητας και μία ομάδα με τους υποψηφίους όλων των άλλων ενοτήτων.

Ετσι έχουμε:

Δημοτική Ενότητα Βόλου: 3 σταυροί στον Βόλο και 1 εκτός Βόλου.

Δημοτική Ενότητα Νέας Ιωνίας: 3 σταυροί στη Νέα Ιωνία και 1 εκτός Νέας Ιωνίας.

Για τις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες:

Δημοτική Ενότητα Νέας Αγχιάλου: 1 σταυρός στη Νέα Αγχίαλο και 1 σταυρός εκτός Νέας Αγχιάλου.

Αντίστοιχα 1 σταυρός στις Δημοτικές Ενότητες Αγριάς, Αισωνίας, Πορταριάς, Μακρινίτσας, Ιωλκού, Αρτέμιδας και 1 σταυρός εκτός.

Μπορούν να ψηφίσουν όσοι έχουν γεννηθεί έως 31/12/2002.

Ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος από τη Δημοτική Ενότητα Νέας Αγχιάλου ψηφίζομαι απ’ όλο τον Δήμο Βόλου.

Ζητώ τον 1 σταυρό της Νέας Αγχιάλου και τον 1 σταυρό, που είναι εκτός από τις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες. Για παράδειγμα στο ψηφοδέλτιο του Βόλου με τους 3 σταυρούς στον Βόλο ζήτω τον εξωτερικό σταυρό εκτός Βόλου.

Η επόμενη τετραετία θα είναι ακόμη περισσότερο δημιουργική γιατί υπάρχει συνέχεια, προγραμματισμός, γνώση. Δεν ξεκινάμε από την αρχή, αλλά συνεχίζουμε. Και αν αποδείξαμε τι καταφέραμε ειδικά στο Βόλο στην πρώτη θητεία, η δεύτερη θητεία θα είναι ακόμη περισσότερο αποτελεσματική και με έμφαση κυρίως στην περιφέρεια του Βόλου. Θέλω να συνεχίσω στην προσπάθεια αυτή δίπλα στον Αχιλλέα Μπέο, αν το θέλετε και εσείς, δώστε μου δύναμη με την ψήφο σας για να συνεχίσω να προσφέρω με ήθος, συνέπεια, ειλικρίνεια, εργατικότητα και αγάπη. Μια αγάπη για τον τόπο και τους ανθρώπους με όρους προσφοράς και μόνο. Με μόνη ανταμοιβή το «ευχαριστώ» και τίποτε άλλο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου