ΤΟΠΙΚΑ

Αντωνία Γούναρη – Χατζηχάννα: Να δώσουμε στην πόλη μας την προοπτική που της αξίζει

αντωνία-γούναρη-χατζηχάννα-να-δώσου-515451

Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Βόλου με τον συνδυασμό «Βόλος, Εξυπνη Πόλη»

Μεγάλος αριθμός δημοτών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Βόλου με τον συνδυασμό «Βόλος, Εξυπνη Πόλη» Αντωνίας Γούναρη – Χατζηχάννα και συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε στην αίθουσα του «Forum».

Πλαισιωμένη από τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Γούναρη, και την οικογένειά της, παρουσία της υποψήφιας δημάρχου Βόλου Νάνσυς Καπούλα, η κ. Γούναρη -Χατζηχάννα υποδέχθηκε τους πολιτικούς της φίλους, μίλησε μαζί τους για τους στόχους της και για το τι την οδήγησε να ασχοληθεί τώρα με τα κοινά του Βόλου και απηύθυνε κάλεσμα στήριξης του συνδυασμού, καθώς – όπως είπε χαρακτηριστικά – «η ανατροπή του κυρίαρχου είναι αναγκαία, όταν αυτός προβαίνει σε κατάχρηση της εξουσίας του». «Είμαι απόλυτα βέβαιη ότι η Νάνσυ Καπούλα μπορεί να φέρει αυτήν την ανατροπή», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά στους λόγους που την οδήγησαν να ασχοληθεί με τα κοινά, έχοντας ήδη διαγράψει μία πολυετή και ιδιαίτερα επιτυχημένη επαγγελματική πορεία μαζί με τον σύζυγό της Αλ. Γούναρη σε ζητήματα περιβάλλοντος με σημαντικές συνεργασίες ανά την Ελλάδα, η κ. Γούναρη – Χατζηχάννα τόνισε πως «αυτό που οδήγησε στη λήψη της απόφασής μου είναι το ανύπαρκτο έργο της σημερινής δημοτικής αρχής και ειδικά ο τρόπος διοίκησης και το επίπεδο συμπεριφοράς της προς τους δημότες, που δεν μου δίνει κανένα περιθώριο αναβολής ή φυγοπονίας».

Οπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί, εγώ που με τον άντρα μου έχουμε δώσει λύσεις σε θέματα ύδρευσης και ποιότητας περιβάλλοντος, σε δεκάδες πόλεις εντός και εκτός Ελλάδας, να πίνω υποβαθμισμένης ποιότητας νερό, να αναπνέω βεβαρυμμένο από ρύπους αέρα ή να ανέχομαι να πέφτουν τόνοι αμμωνίας στον Παγασητικό έξω από το σπίτι μου, από την προβληματική λειτουργία ενός βιολογικού».

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Βόλος, Εξυπνη Πόλη» άσκησε αυστηρή κριτική στη νυν δημοτική Αρχή, λέγοντας πως «με απωθεί η στημένη προβολή κάποιων έργων και εκδηλώσεων, που σκοπό έχουν να εμφανίσουν μια εικονική πραγματικότητα, διαφορετική από αυτή που επικρατεί στην πόλη». Αναφέρθηκε ακολούθως σε όλους τους επιμέρους τομείς παρέμβασης του Δήμου που σήμερα έχουν εγκαταλειφθεί και υπογράμμισε με έμφαση: «Δεν μπορεί η ψευτομαγκιά, ο τσαμπουκάς και οι ύβρεις να αντικαταστήσουν την κουλτούρα του Βολιώτη ή το υψηλό επίπεδο αρχών και αξιών του Μικρασιάτη πρόσφυγα της Νέας Ιωνίας, της Ν. Αγχιάλου, των Μικροθηβών».

«Σας καλώ λοιπόν όλους σε αυτή τη μάχη, μαζί να κάνουμε την ανατροπή και να δώσουμε στην πόλη μας την προοπτική που της αξίζει, με τη Νάνσυ Καπούλα στο τιμόνι της νέας Δημοτικής Αρχής για μια πραγματικά έξυπνη πόλη, με ενεργούς – έξυπνους πολίτες», κατέληξε στην ομιλία της η Αντωνία Γούναρη – Χατζηχάννα, καταχειροκροτούμενη από τον κόσμο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου