Εκδήλωση για τα 30χρονα του ΠΤΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: 2019-05-11, 10:47:32
Εκδήλωση για τα 30χρονα του ΠΤΠΕ

Τα 30 χρόνια λειτουργίας του γιορτάζει το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε εκδήλωση που θα γίνει σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου στις 11 το πρωί στο κτίριο «Παπαστράτος».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διοργανωθεί μουσικοχορευτικό δρώμενο από τη διδάσκουσα του Π.Τ.Π.Ε. κ. Ελένη Τσομπανάκη με τους φοιτητές της και από την κ. Μαρία Θωΐδου με τα μουσικά σύνολα του Π.Θ.

Τραγούδια και δρώμενα θα παρουσιάσουν τα παιδιά του 10ου Νηπιαγωγείου Ν. Ιωνίας με τη νηπιαγωγό κ. Καραδήμου Ελένη και του 2ου Νηπιαγωγείου Αρτέμιδος - Κάτω Λεχωνίων με τις νηπιαγωγούς Παπαϊωάννου Ελευθερία και Τσορμπατζόγλου Θεοδοσία.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρόεδρος του τμήματος Απ. Μαγουλιώτης, καθηγητές, απόφοιτοι και φοιτητές, ενώ τα ερευνητικά ευρήματα του τμήματος θα παρουσιάσουν Δέσποινα Στύλα και Δημήτρης Μαντζάρης.

Στις δράσεις εξωστρέφειας του τμήματος θα αναφερθεί ο αναπληρωτής πρόεδρος Κων. Μάγος, στο μέλλον του οι καθηγήτριες Βασιλεία Χρηστίδου και Φάννυ Μπονώτη, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με μικρή μουσική συναυλία από τον αναπληρωτή καθηγητή κ. Παν. Κανελλόπουλο και φοιτήτριες

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
7
=