ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γ. Ξηραδάκης

συνεχίζει-τις-περιοδείες-του-ο-υποψήφ-517033

Επίσκεψη στη Β. Ηπειρο, όπου θα συναντηθεί με τις οργανώσεις των ομογενών

Συνεχίζει τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα ο Βολιώτης υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Ξηραδάκης, προκειμένου οι πολίτες να λάβουν το μήνυμα της ΝΔ για την πολιτική αλλαγή που έρχεται, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του.

Επίσης ο «καπετάνιος» του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ περιοδεύοντας στην Ηπειρο και ανταποκρινόμενος στο αίτημα της Ενωσης Τέκνων, Συγγενών & Φίλων Πεσόντων κατά το Επος 1940 – ΄41, θα βρεθεί στη Β. Ηπειρο ως μέλος του Propeller Club Portof Piraeus και θα προχωρήσει στη δωρεάν παραχώρηση σχολικού λεωφορείου 24 θέσεων για τις μεταφορές των μαθητών από τα γειτονικά μειονοτικά χωριά του Δήμου Δρόπολης της Βορείου Ηπείρου στο σχολείο των Βουλιαρατών.

Κατόπιν θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Αργυροκάστρου κ. Δημήτριο, ενώ θα προσκυνήσει τους τάφους των πεσόντων αγωνιστών του ελληνοαλβανικού έπους του ΄40.

Επειτα θα παρευρεθεί στην παρουσίαση βιβλίου του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Υγείας και Εργασίας, καθώς και βουλευτή Θεσπρωτίας Αντώνη Μπέζα, με τίτλο «Τσάμηδες – Διεκδικήσεις και η Αλήθεια», που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο DULAC στα Ιωάννινα στις 8 μ.μ. την ίδια μέρα.

Το ίδιο βράδυ στις 9 μ.μ. θα βρεθεί στο τοπικό κανάλι «Ioannina TV» και θα αναφερθεί εκτενώς σε θέματα που αφορούν στη ναυτιλία και τη θαλάσσια οικονομία γενικότερα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου