ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

στο-βόλο-ο-γ-γ-του-κκε-δημήτρης-κουτσού-517044

Κεντρική πολιτική συγκέντρωση αύριο στις 19.30 στην παραλία

Την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποιεί το ΚΚΕ στον Βόλο αύριο Κυριακή στις 19.30 το απόγευμα στην παραλία (άγαλμα) με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα, γ.γ. της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Η Τ.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, τους συνταξιούχους και τους νέους των λαϊκών οικογενειών στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί και στην οποία θα απευθύνουν χαιρετισμό οι Γαβαλά Μαρία, υποψήφια ευρωβουλευτής, Τσιαπλές Τάσος, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Ριζόπουλος Αποστόλης, υποψήφιος δήμαρχος Βόλου και Κότο Στέφανος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου.

Στο κάλεσμά του ενόψει της συγκέντρωσης το ΚΚΕ μεταξύ άλλων επισημαίνει«αφήνουμε πίσω τα ψεύτικα διλήμματα. Με δυνατό ΚΚΕ κάνουμε την πραγματική διαφορά! Για μια μεγάλη νίκη του λαού με ΚΚΕ ισχυρό παντού. Γιατί δυνατό ΝΑΙ στο ΚΚΕ σημαίνει δυνατό ΟΧΙ στην Ε.Ε. του κεφαλαίου. Δυνατό ΚΚΕ σημαίνει πιο δυνατός αγώνας ενάντια στους μηχανισμούς εποπτείας και τα μνημόνια διαρκείας της Ε.Ε. Μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ μπορεί να εκφράσει τη γνήσια λαϊκή αντίθεση στην Ε.Ε. Γιατί με δυνατό ΚΚΕ το εργατικό-λαϊκό κίνημα μπορεί να αξιοποιήσει προς όφελός του τις αντιθέσεις στο εσωτερικό της Ε.Ε. Για να δυναμώσει η πάλη για την αποδέσμευση με τον ίδιο τον λαό στην εξουσία. Για να υψώσουμε αποτελεσματικό τείχος στο ρατσισμό, στο φασισμό και την ακροδεξιά. Γιατί ένα πολύ δυνατό ΚΚΕ θα στείλει μήνυμα αισιοδοξίας, μαχητικότητας και αλληλεγγύης σε όλους τους λαούς της Ευρώπης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου