ΤΟΠΙΚΑ

«Ανάγκη αλλαγής πολιτικής στην Ελλάδα και την Ευρώπη»

ανάγκη-αλλαγής-πολιτικής-στην-ελλάδ-517080

Τόνισε από το Βόλο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Στέργιος Κωνσταντίνου

Την ανάγκη για αλλαγή πολιτικής τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρωπαϊκή Ενωση επεσήμανε χθες από τον Βόλο ο 28χρονος υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Στέργιος Κωνσταντίνου, που επισκέφτηκε την πόλη στο πλαίσιο περιοδείας του ενόψει των ευρωεκλογών.

«Το ΚΙΝΑΛ εδώ και καιρό έχει μιλήσει για την αλλαγή που χρειάζεται στην Ελλάδα, μια αλλαγή που θα πρέπει να αφορά στην πολιτική, τον δρόμο που η χώρα πρέπει να ακολουθήσει για να ανοίξει πραγματικά τα φτερά της με την παραγωγή νέου πλούτου και τη δημιουργία ενός ισχυρού βιώσιμου κοινωνικού κράτους. Ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξουμε και την πολιτική μας, την άποψή μας για την αλλαγή στην Ευρώπη. Η Ευρώπη πρέπει να επιβεβαιώσει τους λόγους της ίδρυσής της, να κάνει ένα άλμα μπροστά και να βάλει φρένο στην ακροδεξιά» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Το ΚΙΝΑΛ έχει το σχέδιο Ελλάδα, έχει τα στελέχη του και δηλώνει «παρών», καταθέτει την πρότασή του στους πολίτες για όλα αυτά που έχει ανάγκη η χώρα για όλα αυτά που δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ που αφορούν στην οικονομία, την ανάπτυξη, την παραγωγή νέου πλούτου αλλά και αυτά που δεν μπορεί η ΝΔ και έχουν σχέση με τα εργασιακά, τα δικαιώματα των αδύναμων και το βιώσιμο κοινωνικό κράτος στην κοινωνική ατζέντα» πρόσθεσε στις δηλώσεις του ο κ. Κωνσταντίνου.

Ο νεαρός υποψήφιος ευρωβουλευτής προέτρεψε τους πολίτες να πάνε στην κάλπη να ψηφίσουν για την Ευρωβουλή τονίζοντας πως η ψήφος είναι η δύναμη των πολιτών την οποία πρέπει να αξιοποιήσουν. Υπογράμμισε επίσης πως με τη συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ προσδοκά να πείσει νέα παιδιά να συμμετέχουν, τονίζοντας ότι η πολιτική δεν ανήκει σε συγκεκριμένη κάστα ανθρώπων αλλά ανήκει σε όλους και είναι μια ευκαιρία ανεξαρτήτως της δυσκολίας της κάθε μάχης, οι εκλογές και η πολιτική εν γένει είναι κάτι που πρέπει να συμμετέχουν όλοι.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου