ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο ο Αδωνις Γεωργιάδης σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας

στο-βόλο-ο-αδωνις-γεωργιάδης-σε-εκδήλω-517091

Στο La Nave στις 20.30 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου θα παραστούν ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και βουλευτής Β΄ Αθηνών Αδωνις Γεωργιάδης και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος Γιώργος Ξηραδάκης, Νίκη Τζαβέλλα και Βασιλική Λαζαράκου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο διασκέδασης La Nave, ακτή ΝΟΒ σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου στις 20:30, με τιμή ποτού 10 ευρώ.

Οπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «εμείς στη Νέα Δημοκρατία δεν είμαστε νεοπροσήλυτοι στην ευρωπαϊκή ιδέα, αλλά πιστεύαμε ανέκαθεν σε αυτή. Από την πρώτη στιγμή, όταν το κόμμα μας – παρά τις αντιδράσεις της αριστερής αντιπολίτευσης – προσέδεσε με επιτυχία ο Κωνσταντίνος Καραμανλής την εύθραυστη δημοκρατία μας στην ένωσή μας, μέχρι τον εφιάλτη του καλοκαιριού του 2015, όταν με τους βουλευτές μας στη Βουλή κρατήσαμε την Ελλάδα σταθερά μέσα στην ΕΕ, παρά το χάος της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που έφερε τόσο την Ελλάδα όσο και την Ευρωζώνη στο χείλος της αβύσσου, δίνουμε τη μάχη αυτών των εκλογών όχι μόνο για να αλλάξουμε την Ελλάδα, αλλά και για να μπορούμε να συμβάλλουμε ενεργά στην οικοδόμηση της Ευρώπης τού αύριο. Μια καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές, τις περιφερειακές κάλπες και τις δημοτικές εκλογές, ένα μόνο θα σημάνει, ότι οι Ελληνες αξίζουμε μια χώρα περήφανη. Με λιγότερους φόρους, με περισσότερες και καλύτερες δουλειές, ειδικά για τα νέα παιδιά. Με ασφάλεια για όλους. Με ενότητα για όλους. Με πραγματική ελπίδα και όχι την ελπίδα των ψεμάτων, αλλά την ελπίδα της αλήθειας, της ευθύνης και της αξιοκρατίας. Σε τρεις εβδομάδες από σήμερα, στις 26 Μαΐου, είναι στο χέρι των πολιτών, στο χέρι όλων μας η πατρίδα μας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου