ΤΟΠΙΚΑ

Την 4η Διεθνή Έκθεση Πένθιμων Ειδών – Funeral Expo εγκαινίασε ο Νίκος Αγγελέτος

την-4η-διεθνή-έκθεση-πένθιμων-ειδών-funeral-e-518002

Η 4η Διεθνής Έκθεση Πένθιμων Ειδών – Funeral Expo άνοιξε την Παρασκευή 10 Μαΐου τις πύλες της στη Θεσσαλονίκη στη ΔΕΘ.

Θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Μαΐου και διοργανώνεται από την εκθεσιακή εκδοτική εταιρεία ΑΤΟΥ υπό την αιγίδα της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών και του Παγκόσμιου Οργανισμού Λειτουργών Κηδειών FIAT IFTA κι έχει την οικονομική στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Η έκθεση, κερδίζει χρόνο με το χρόνο το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων λειτουργών και επαγγελματιών του κλάδου, ενώ αυξάνονται και οι εκθέτες που συμμετέχουν όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και απ’ όλο τον κόσμο. Στη φετινή έκθεση συμμετέχει πλήθος εκθετών, ενώ και η προσέλευση των επισκεπτών αναμένεται ιδιαίτερα μεγάλη.

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή το μεσημέρι, παρευρέθησαν εκπρόσωποι τοπικών και πολιτικών φορέων της Β. Ελλάδος.

Την κορδέλα των εγκαινίων, έκοψε ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Βόλος – Έξυπνη Πόλη» Νίκος Αγγελέτος, μαζί με τον διοργανωτή της έκθεσης Νίκο Βαξεβάνη.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος, τόνισε ότι «Σε συνδυασμό με το Συνέδριο που υλοποιεί η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, για την εξέλιξη του λειτουργήματος στις σύγχρονες κοινωνικές απαιτήσεις, το Σάββατο 11 Μαΐου στο ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ, αποδεικνύεται ότι, κάθε κλάδος θα πρέπει να εξελίσσεται μέσα από πρωτοβουλίες και καινοτόμες ιδέες και μέσω της FUNERAL EXPO που μετρά ήδη τέσσερα χρόνια ζωής, αυτό γίνεται στην πράξη. Το λειτούργημά μας, μετά από δεκαετίες φτάνει η ώρα που γυρίζει σελίδα».

Ευχαρίστησε την εκθεσιακή εκδοτική εταιρεία ΑΤΟΥ και τον Νίκο Βαξεβάνη, που όπως είπε «αποτελεί τον «στηλοβάτη» της έκθεσης» κι εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι μέσα από τους δίαυλους επικοινωνίας και συνεργασίας που έχουν αναπτυχθεί, θα ακολουθήσουν κι άλλες διοργανώσεις, προς όφελος του λειτουργήματος.

Μάλιστα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκθέτες απ’ όλο τον κόσμο, για το τουριστικό προϊόν της Μαγνησίας και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού της περιοχής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου