ΤΟΠΙΚΑ

Στα φαβορί για τον Δήμο Βόλου η Κλεοπάτρα Γεωργακλή

στα-φαβορί-για-τον-δήμο-βόλου-η-κλεοπάτ-518137

Εντυπωσιακή προεκλογική εκδήλωση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» του Αχιλλέα Μπέου

Εντυπωσιακή ήταν η προεκλογική εκδήλωση που διοργάνωσε η Κλεοπάτρα Γεωργακλή, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βόλου με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου γεμίζοντας ασφυκτικά το Yacht Club του ξενοδοχείου Ξενία.

Η μαζική παρουσία του κόσμου κατατάσσει τη γνωστή ιατρό στα φαβορί της εκλογικής μάχης για τον Δήμο Βόλου. Η ιατρός δερματολόγος – αφροδισιολόγος Κλεοπάτρα Γεωργακλή είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην πόλη του Βόλου από την επαγγελματική της διαδρομή, αλλά και από την εθελοντική της δράση μέσω της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Βόλου της οποίας είναι πρόεδρος.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μίλησε στους παρευρισκομένους.

Η Κλεοπάτρα Γεωργακλή μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου, με συγκίνησε και με γέμισε με δύναμη ώστε να αγωνιστώ για το καλό της πόλης μας! Το πλήθος των ανθρώπων που βρέθηκε κοντά μου, καθώς και η παρουσία του δημάρχου μας Αχιλλέα Μπέου αποτελούν για μένα μεγάλη τιμή!

Θεωρώντας ότι η μέχρι σήμερα παρουσία και δράση μου στα της τοπικής μας κοινωνίας, είτε ως γιατρός, είτε ως πρόεδρος τη Φιλοπτώχου Αδελφότητας του Ορφανοτροφείου Βόλου, έχουν θετικό πρόσημο και με δεδομένη τη βούλησή μου να συνεχίσω να προσφέρω στην πόλη που τόσο αγαπώ, αποφάσισα όταν μου ζητήθηκε να μετέχω στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, στρατευόμενη με τη γνήσια αυτοδιοικητική παράταξη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική» του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου.

Ξεκαθαρίζοντας ότι η ανάμειξή μου με τα κοινά δεν αφορά ούτε σε κομματικές ή πολιτικές επιδιώξεις, ούτε προσωπικά συμφέροντα, παρά μόνο την ανάγκη να προσφέρω στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια από τον Αχιλλέα Μπέο και τους συνεργάτες του να αλλάξει οριστικά σελίδα η πόλη, δεσμεύομαι ότι, όπως έκανα μέχρι σήμερα στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο, θα υπηρετήσω τον στόχο μας με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα.

Ο αγώνας μας για έναν νέο, σύγχρονο ευρωπαϊκό Βόλο, για την πόλη που αγαπούμε και ονειρευόμαστε, πρέπει να είναι συλλογικός, με τη συμμετοχή ευρύτατων κοινωνικών δυνάμεων, απαλλαγμένος από κάθε είδους σκοπιμότητες και ιδιοτέλειες.

Σε αυτό το προσκλητήριο, λοιπόν, του σημερινού και αυριανού δημάρχου μας Αχιλλέα Μπέου δηλώνω παρούσα.

Σας ευχαριστώ όλους!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου