ΤΟΠΙΚΑ

Στη Χαλκίδα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Π. Μαρκάκης σε εκδήλωση της «Ελληνικής Λύσης»

στη-χαλκίδα-ο-υποψήφιος-ευρωβουλευτή-518327

Ικανοποίηση για την αποδοχή των θέσεων του κόμματος

Επίσκεψη στις υπηρεσίες του Δήμου Βόλου στο Δημαρχείο και στο Σπίρερ πραγματοποίησε ο Παύλος Μαρκάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» του Κυριάκου Βελόπουλου. Ο κ. Μαρκάκης με πολλούς υπαλλήλους του Δήμου είχε συνεργαστεί κατά την θητεία του στην αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα με στελέχη και μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας «με τους οποίους αναπόλησαν την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν τα χρόνια της αντιδημαρχίας του», σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το πολιτικό του γραφείο.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Παύλος Μαρκάκης ήταν παρών στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του Κυριάκου Βελόπουλου στη Χαλκίδα. Σύμφωνα με τον κ. Μαρκάκη «από την κατάμεστη αίθουσα και την αθρόα προσέλευση επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις ότι η «Ελληνική Λύση» σε όλη την Ελλάδα έχει πλέον σταθερούς και αποφασισμένους ψηφοφόρους να την ανεβάσουν ψηλά σε ποσοστά τόσο στις ευρωεκλογές όσο και αργότερα στις εθνικές εκλογές», όπως ανέφερε.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στην ομιλία του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Παύλο Μαρκάκη αναγνωρίζοντας- όπως σημείωσε- την μακροχρόνια φιλία τους και την προτροπή του Παύλου να προχωρήσει στην δημιουργία του σημερινού πολιτικού του σχηματισμού και υπενθύμισε στο ακροατήριο, την πρώτη συγκέντρωση της «Ελληνικής Λύσης» με παρόντα τον κ. Μαρκάκη που έκανε ο ίδιος στο Ηράκλειο πριν τρία χρόνια. Για εκείνη τη συγκέντρωση ο κ. Μαρκάκης είχε αρθρογραφήσει τον Απρίλιο του 2017 μεταφέροντας τις εντυπώσεις του και από την δεύτερη περιοδεία του Κυριάκου Βελόπουλου στην Κρήτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου