ΤΟΠΙΚΑ

Οι Πηλιορείτες στηρίζουν τον Κ. Χαλέβα, τον συντοπίτη τους!

οι-πηλιορείτες-στηρίζουν-τον-κ-χαλέβα-519485

Ο αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Χαλέβας Κώστας παρευρέθηκε στην ομιλία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού στη Ζαγορά Πηλίου. Οι κάτοικοι του βουνού των Κενταύρων υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά και θέρμη τον αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος κατάγεται από τη γραφική και ιστορική Βυζίτσα του Πηλίου. Οι Πηλιορείτες δήλωσαν ότι θα στηρίξουν τον Κώστα Χαλέβα στις εκλογές της 26ης Μαΐου, καθότι θέλουν να ταχθούν δίπλα στον δικό τους άνθρωπο.

Κατά τη διαδρομή του από τον Βόλο προς την Ζαγορά ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Χαλέβας σταμάτησε στα ενδιάμεσα χωριά, συζήτησε με τους κατοίκους, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν και ενημέρωσε τους κατοίκους σχετικά με τις δράσεις της Περιφέρειας που στόχο έχουν την ανάπτυξη του Πηλίου.

Ο κ. Χαλέβας ενημέρωσε τους κατοίκους ότι επιδίωξή του για την επόμενη μέρα των εκλογών είναι ότι μετά την αναγνώριση της Αργοναυτικής Εκστρατείας ως παγκόσμιας πολιτιστικής διαδρομής, προτεραιότητα έχει η προώθηση της αναγνωρισιμότητας του Σπηλαίου των Κενταύρων στο Πήλιο. Κατά την αποχώρηση του Αντιπεριφερειάρχη, οι κάτοικοι του Πηλίου τόνισαν: «Εχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε τους συντοπίτες μας ώστε να αναλάβουν θέσεις ευθύνης μέσω των οποίων θα ωφελήσουν τον τόπο μας».

Στην Πυροσβεστική

Ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Χαλέβας επισκέφτηκε χθες τον περιφερειακό διοικητή Πυροσβεστικής Χρήστο Σπαθούλα στη Λάρισα, ο οποίος και τον ενημέρωσε τόσο για τα κτιριακά προβλήματα, όσο και για τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πυροσβεστική σε όλη τη Θεσσαλία. Ο Χαλέβας Κώστας χθες επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου όπου ο διοικητής τον ενημέρωσε για το πρόβλημα της παλαιότητας του κτιρίου. Επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για το θέμα υγιεινής που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες, καθότι 100 άτομα εξυπηρετούνται από 3 τουαλέτες. Ως εκ τούτου, κρίνεται από τον Χαλέβα ως άμεση ανάγκη η μετεγκατάσταση της υπηρεσίας αλλά και η ύπαρξη αντιπυρικού σχεδιασμού, όπως τόνισε ο ίδιος με την ιδιότητα του πολεοδόμου και μηχανικού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου